More

  Latest Posts

  Mirko Bortolotti părăsește Audi Sport

  Povestea dintre Mirko Bortolotti și Audi a durat în cele din urmă doar un an. Iarna trecută, italianul părăsit Lamborghini pentru a intra în rândurile Audi. Audi R8 LMS / Audi Sport Team WRT, pe care l-a condus alături de Frédéric Vervsich și Charles Weerts, s-a clasat pe locul al doilea la Kyalami 9h în finala Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli.

  Mirko Bortolotti

  „Personal, sunt destul de mulțumit de acest al doilea loc”, a spus Mirko Bortolotti. „A fost ultima mea cursă cu Audi Sport, întrucât anul viitor voi concura pentru un alt brand. Vreau să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor de la Audi Sport și WRT pentru un an grozav împreună. Nu voi continua cu ei, dar voi continua să am mult respect pentru toată lumea. Am avut un an foarte bun și voi păstra amintiri foarte plăcute din acest sezon, chiar dacă a fost foarte dificil din alte motive. ”

  Noul angajator al lui Mirko Bortolotti nu este confirmat, dar campionul Blancpain GT Series din 2017 ar putea reveni la Lamborghini Squadra Corse, chiar dacă nu a fost făcut niciun anunț oficial.

  Sursa: Endurance-info.com

  Photocredit: Endurance-info.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss