GP24 Media

LATEST POSTS

Mirko Bortolotti părăsește Audi Sport

Vizualizări: 19620

Povestea dintre Mirko Bortolotti și Audi a durat în cele din urmă doar un an. Iarna trecută, italianul părăsit Lamborghini pentru a intra în rândurile Audi. Audi R8 LMS / Audi Sport Team WRT, pe care l-a condus alături de Frédéric Vervsich și Charles Weerts, s-a clasat pe locul al doilea la Kyalami 9h în finala Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli.

Mirko Bortolotti

„Personal, sunt destul de mulțumit de acest al doilea loc”, a spus Mirko Bortolotti. „A fost ultima mea cursă cu Audi Sport, întrucât anul viitor voi concura pentru un alt brand. Vreau să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor de la Audi Sport și WRT pentru un an grozav împreună. Nu voi continua cu ei, dar voi continua să am mult respect pentru toată lumea. Am avut un an foarte bun și voi păstra amintiri foarte plăcute din acest sezon, chiar dacă a fost foarte dificil din alte motive. ”

Noul angajator al lui Mirko Bortolotti nu este confirmat, dar campionul Blancpain GT Series din 2017 ar putea reveni la Lamborghini Squadra Corse, chiar dacă nu a fost făcut niciun anunț oficial.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sursa: Endurance-info.com
Photocredit: Endurance-info.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES