Latest Posts

Mirko Bortolotti părăsește Audi Sport

Vizualizări: 20137

Povestea dintre Mirko Bortolotti și Audi a durat în cele din urmă doar un an. Iarna trecută, italianul părăsit Lamborghini pentru a intra în rândurile Audi. Audi R8 LMS / Audi Sport Team WRT, pe care l-a condus alături de Frédéric Vervsich și Charles Weerts, s-a clasat pe locul al doilea la Kyalami 9h în finala Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli.

Mirko Bortolotti părăsește Audi Sport
Mirko Bortolotti

„Personal, sunt destul de mulțumit de acest al doilea loc”, a spus Mirko Bortolotti. „A fost ultima mea cursă cu Audi Sport, întrucât anul viitor voi concura pentru un alt brand. Vreau să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor de la Audi Sport și WRT pentru un an grozav împreună. Nu voi continua cu ei, dar voi continua să am mult respect pentru toată lumea. Am avut un an foarte bun și voi păstra amintiri foarte plăcute din acest sezon, chiar dacă a fost foarte dificil din alte motive. ”

Noul angajator al lui Mirko Bortolotti nu este confirmat, dar campionul Blancpain GT Series din 2017 ar putea reveni la Lamborghini Squadra Corse, chiar dacă nu a fost făcut niciun anunț oficial.

Sursa: Endurance-info.com
Photocredit: Endurance-info.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Endurance-info.com

Latest Posts

Don't Miss