More

  Latest Posts

  Mick Schumacher va concura în Formula 2 în 2019

  Mick Schumacher, fiul lui Michael, este doar pe locul patru în campionatul de Formula 3, dar adolescentul german a primit oferte de a conduce fie în DTM, fie în Formula 2.

  Ziarul German Kölner Express a raportat că Schumacher a petrecut weekendul trecut in ședința cu Jean Todt, președintele FIA, și cu fiul său Nicolas, care este co-proprietar al prestigioasei echipe de Formula 2 ART Grand Prix.

  Trecerea la o echipă competitivă, cum ar fi ART, ar putea fi un pas perfect pentru Schumacher dacă vrea să ajungă în Formula 1 într-o zi ca și tatăl său, deoarece unul dintre mașinile lor va fi probabil ocupat de campionul în acest sezon (George Russell).

  Dacă Schumacher va conduce cu adevărat pentru echipa ART Grand Prix, va însemna că unul dintre cei doi piloți va trebui să treacă, ceea ce înseamnă un pas până la F1. Jack Aitken este un pilot junior la Renault, dar George Russell va fi favoritul pentru a ajunge în F1, deoarece se știe că cum pilot junior al echipei Mercedes ar putea sa ocupa unul dintre locurile la Williams.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss