Latest Posts

Mick Schumacher va concura în Formula 2 în 2019

Vizualizări: 29502

Mick Schumacher, fiul lui Michael, este doar pe locul patru în campionatul de Formula 3, dar adolescentul german a primit oferte de a conduce fie în DTM, fie în Formula 2.

Ziarul German Kölner Express a raportat că Schumacher a petrecut weekendul trecut in ședința cu Jean Todt, președintele FIA, și cu fiul său Nicolas, care este co-proprietar al prestigioasei echipe de Formula 2 ART Grand Prix.

Trecerea la o echipă competitivă, cum ar fi ART, ar putea fi un pas perfect pentru Schumacher dacă vrea să ajungă în Formula 1 într-o zi ca și tatăl său, deoarece unul dintre mașinile lor va fi probabil ocupat de campionul în acest sezon (George Russell).

Dacă Schumacher va conduce cu adevărat pentru echipa ART Grand Prix, va însemna că unul dintre cei doi piloți va trebui să treacă, ceea ce înseamnă un pas până la F1. Jack Aitken este un pilot junior la Renault, dar George Russell va fi favoritul pentru a ajunge în F1, deoarece se știe că cum pilot junior al echipei Mercedes ar putea sa ocupa unul dintre locurile la Williams.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss