More

  Latest Posts

  McLaren şi Kirchhofer semnează un contract GT de uzină

  McLaren l-a semnat pe fostul lider GP3, Marvin Kirchhofer, ca pilot de uzină GT pentru sezonul viitor.

  Germanul în vârstă de 27 de ani a convenit pentru prima sa înțelegere cu McLaren după cinci sezoane de curse GT, după ce a solicitat timp pentru o carieră într-un monopost, care a inclus două locuri de campionat pe locul trei în GP3 în 2014 și 2015.

  Succesele sale în arena GT3 includ un clasament pe locul doi la Bathurst 12 Hours și o victorie în GT World Challenge Europe în 2019, precum și locul trei în seria ADAC GT Master din Germania în 2018.

  Kirchhofer s-a alăturat unei liste ale McLaren care îi include pe britanicii Rob Bell, Ben Barnicoat și Joe Osborne pentru 2022, dar McLaren încă nu și-a anunțat programul pentru sezonul viitor.

  Se poate aștepta ca ieșirile sale la curse să se concentreze pe mașina 720S GT3 a producătorului britanic.

  Kirchhofer a spus: „Alăturarea în familia McLaren este cu adevărat specială. Sunt incredibil de mândru că concurez și reprezint McLaren ca pilot de uzină.

  „Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați care m-au ajutat să mă alătur unui brand atât de uimitor – cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt acum!”

  McLaren

  Ian Morgan, director de motorsport la McLaren Automotive, a adăugat: „Este extraordinar de interesant pentru noi să-l urăm bun venit lui Marvin la bord.

  „Timp de câteva sezoane a dat dovadă de talent excepțional, viteză și mentalitatea corectă de echipă necesară în cursele GT.”

  Kirchhofer a terminat pe locul al treilea la GT Masters în 2018, împărțind un Callaway Corvette C7 GT3.R cu Daniel Keilwitz, în același an în care s-a alăturat echipei R-Motorsport Aston Martin pentru prima dată.

  El a continuat să concureze un sezon întreg cu participantul elvețian, al cărui Aston a fost condus în comun de echipele britanice Jota și Arden, în anul următor.

  Locul secund al rundei Bathurst 12 Hours Intercontinental GT Challenge care a împărțit un Aston Martin V12 Vantage cu Jake Dennis și Matthieu Vaxiviere a fost urmat de o victorie în sprintul GT World Challenge Europe la Nurburgring, conducând un nou Vantage GT3 împreună cu Ricky Collard.

  Kirchhofer urma să continue cu normă întreagă cu R-Motorsport în 2020 și a concurat din nou la Bathurst în februarie a acelui an, înainte ca programul să se încheie.

  Anul trecut, s-a întors la GT Masters cu Callaway, câștigând o cursă și a concurat și în Asian Le Mans Series cu echipa Garage 59 Aston.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss