Latest Posts

McLaren şi Kirchhofer semnează un contract GT de uzină

Vizualizări: 20160

McLaren l-a semnat pe fostul lider GP3, Marvin Kirchhofer, ca pilot de uzină GT pentru sezonul viitor.

Germanul în vârstă de 27 de ani a convenit pentru prima sa înțelegere cu McLaren după cinci sezoane de curse GT, după ce a solicitat timp pentru o carieră într-un monopost, care a inclus două locuri de campionat pe locul trei în GP3 în 2014 și 2015.

Succesele sale în arena GT3 includ un clasament pe locul doi la Bathurst 12 Hours și o victorie în GT World Challenge Europe în 2019, precum și locul trei în seria ADAC GT Master din Germania în 2018.

Kirchhofer s-a alăturat unei liste ale McLaren care îi include pe britanicii Rob Bell, Ben Barnicoat și Joe Osborne pentru 2022, dar McLaren încă nu și-a anunțat programul pentru sezonul viitor.

Se poate aștepta ca ieșirile sale la curse să se concentreze pe mașina 720S GT3 a producătorului britanic.

Kirchhofer a spus: „Alăturarea în familia McLaren este cu adevărat specială. Sunt incredibil de mândru că concurez și reprezint McLaren ca pilot de uzină.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați care m-au ajutat să mă alătur unui brand atât de uimitor – cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt acum!”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

McLaren şi Kirchhofer semnează un contract GT de uzină

Ian Morgan, director de motorsport la McLaren Automotive, a adăugat: „Este extraordinar de interesant pentru noi să-l urăm bun venit lui Marvin la bord.

„Timp de câteva sezoane a dat dovadă de talent excepțional, viteză și mentalitatea corectă de echipă necesară în cursele GT.”

Kirchhofer a terminat pe locul al treilea la GT Masters în 2018, împărțind un Callaway Corvette C7 GT3.R cu Daniel Keilwitz, în același an în care s-a alăturat echipei R-Motorsport Aston Martin pentru prima dată.

El a continuat să concureze un sezon întreg cu participantul elvețian, al cărui Aston a fost condus în comun de echipele britanice Jota și Arden, în anul următor.

Locul secund al rundei Bathurst 12 Hours Intercontinental GT Challenge care a împărțit un Aston Martin V12 Vantage cu Jake Dennis și Matthieu Vaxiviere a fost urmat de o victorie în sprintul GT World Challenge Europe la Nurburgring, conducând un nou Vantage GT3 împreună cu Ricky Collard.

Kirchhofer urma să continue cu normă întreagă cu R-Motorsport în 2020 și a concurat din nou la Bathurst în februarie a acelui an, înainte ca programul să se încheie.

Anul trecut, s-a întors la GT Masters cu Callaway, câștigând o cursă și a concurat și în Asian Le Mans Series cu echipa Garage 59 Aston.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de GT găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss