More

  Latest Posts

  Mazda conduce sesiunea de deschidere în Roar Înainte de Rolex 24 -Daytona-

  Oliver Jarvis a stabilit cel mai bun timp pentru Mazda Team Joest în sesiunea de deschidere din cadrul Roar Before the Rolex 24 de la Daytona, în timp ce Fernando Alonso și Kamui Kobayashi au făcut primele lor runde în Cadillac-ul echipei Wayne Taylor Racing.

  În primul test oficial IMSA WeatherTech SportsCar din sezonul 2019, Jarvis a învins circuitul de 3.56 mile Daytona International Speedway în 1min35.989sec în Mazda RT24-P pentru a depăși cel mai bun timp al lui Jordan Taylor în Cadillac DPi-VR WTR cu 0.418sec.

  Alonso și Kobayashi au fost în jur de o jumătate de secundă în spatele celor mai buni Taylor, pe măsură ce s-au familiarizat cu Cadillac # 10 pe care îl vor împărți și cu Renger van der Zande.

  Harry Tincknell în al doilea Mazda a fost doar 0,042 sec înapoi pe locul trei, în timp ce Felipe Nasr a mers mai repede decât coechipierul Joao Barbosa pentru P4 în mașina Action Express Racing.

  Owen va fi cel mai rapid om din cvartetul Juncos Racing inaintea primului Rolex 24 al echipei care va ajunge pe locul sase inaintea unei alte echipe care va conduce un Cadillac DPi pentru prima data, JDC-Miller Motorsports.

  Gabriel Aubry a fost cel mai rapid dintre cele două mașini LMP2 în acțiune, cu cel de-al 11-lea cel mai rapid general pentru PR1 / Mathiasen Motorsports, în jur de patru secunde în afara celui mai rapid timp DPi.

  În GT Le Mans, Porsche 911 RSR-urile lui Patrick Pilet și Earl Bamber au fost 1-2, urmate de Ford GT-urile lui Dirk Muller și Ryan Briscoe.

  Davide Rigon a condus Risi Competizione Ferrari 488 la cel de-al cincilea cel mai rapid in fata celor doua Corvette si doua BMW M8.

  Clasa GT Daytona, în plină expansiune, a văzut un combinație familiară șofer / mașină / echipă pe primul loc – Jeroen Bleekemolen preeminent în Mercedes-AMG GT echipei Riley Motorsports înainte de două Ferrari 488, mașina Spirit of Race pilotată de Pedro Lamy și Mașina WeatherTech echipei Scuderia Corsa a lui Toni Vilander.

  Bill Auberlen a plasat BMW M6 al echipei Turner Motorsport pe locul patru înaintea lui Jack Hawksworth, în cea mai rapidă dintre Lexus RC-F și Daniel Morad de la AIM Vasser-Sullivan în Audi R8 de la Land Motorsport.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss