More

  Latest Posts

  Maxime Martin își lansează propria echipă de curse

  Maxim Martin, pilot de uzină Aston Martin în mondialul de anduranță, și-a dezvăluit planurile de viitor constând în propria echipă de curse care va rula două modele Vantage GT4. Martin Racing Team, va avea cartierul general în Bruxelles, și va participa începând cu 2020 în European GT4 Championship și ADAC GT4 Championship.

  Acesta consideră că modelele Aston Martin Vantage GT4 sunt cele mai bune opțiuni de pe piață: “Ca și parte din programul de uzină, este logic pentru mine să rulez tot cu modelele mărcii”, declară Martin, “Am pilotat, și de asemenea contribuit la programul de dezvoltare al mașinii cunoscând-o foarte bine. Dar cred cu tărie că Vantage GT4 este una dintre cele mai bune mașini disponibile.”

  În sezonul lor de debut, modelele Vantage GT3 și GT4 au obținut împreună șase titluri în British GT. Un model Vantage GT3 a obținut de asemenea titlul la Pro-Am în Blancpain Endurance Cup și victoria la clasă în cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps.

  “Cursele de GT-uri, și în special GT4, au devenit foarte populare atât în rândul piloților tineri cât și pentru gentlemen driveri. Eu și partenerul meu Thomas Matton (mecanic șef în programul BMW DTM), avem suficientă experiență pentru dezvoltarea tinerelor talente, și ambiții mari în ceea ce privește această echipă.”

  Sursa: Aston Martin Racing

  Photocredit: Martin Racing Team


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss