Latest Posts

Maxime Martin își lansează propria echipă de curse

Vizualizări: 44757

Maxim Martin, pilot de uzină Aston Martin în mondialul de anduranță, și-a dezvăluit planurile de viitor constând în propria echipă de curse care va rula două modele Vantage GT4. Martin Racing Team, va avea cartierul general în Bruxelles, și va participa începând cu 2020 în European GT4 Championship și ADAC GT4 Championship.

Acesta consideră că modelele Aston Martin Vantage GT4 sunt cele mai bune opțiuni de pe piață: “Ca și parte din programul de uzină, este logic pentru mine să rulez tot cu modelele mărcii”, declară Martin, “Am pilotat, și de asemenea contribuit la programul de dezvoltare al mașinii cunoscând-o foarte bine. Dar cred cu tărie că Vantage GT4 este una dintre cele mai bune mașini disponibile.”

În sezonul lor de debut, modelele Vantage GT3 și GT4 au obținut împreună șase titluri în British GT. Un model Vantage GT3 a obținut de asemenea titlul la Pro-Am în Blancpain Endurance Cup și victoria la clasă în cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps.

“Cursele de GT-uri, și în special GT4, au devenit foarte populare atât în rândul piloților tineri cât și pentru gentlemen driveri. Eu și partenerul meu Thomas Matton (mecanic șef în programul BMW DTM), avem suficientă experiență pentru dezvoltarea tinerelor talente, și ambiții mari în ceea ce privește această echipă.”

Sursa: Aston Martin Racing
Photocredit: Martin Racing Team
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Aston Martin Racing

Latest Posts

Don't Miss