More

  Latest Posts

  Matt McCall i se va alătura lui Brad Keselowski la Roush în 2022

  Veteranul Matt McCall i se va alătura pilotului Brad Keselowski la Roush Fenway Racing sezonul viitor.

  Roush a anunțat marți că McCall va servi la echipa Ford nr. 6 a lui Keselowski începând cu 2022, când Keselowski trece de la echipa Penske într-un rol de pilot/proprietar la Roush Fenway.

  Cel mai recent McCall a fost șef de echipaj al lui Kurt Busch în echipa Chevrolet nr. 1 la Chip Ganassi Racing și în al șaptelea sezon ca șef de echipaj al Cup Series. Sub conducerea lui McCall, echipa nr. 1 de la CGR a obținut 97 de top-10 și 30 de top-5, inclusiv trei victorii, cel mai recent în acest sezon la Atlanta. Echipa nr. 1 s-a calificat și în playoff-urile seriei în șase din ultimele șapte sezoane.

  McCall

   

  Înainte de a se alătura CGR, McCall a fost inginer principal de curse pe mașina nr. 31 la Richard Childress Racing, o echipă care a încheiat sezonul Cupei 2014 ca P2 în clasamentul seriei.

  În afară de munca sa ca șef de echipaj și inginer de curse, McCall a fost și un pilot de succes, cu peste 60 de victorii în mașini de serie Late-Model și a concurat ca pilot atât în ​​NASCAR Truck, cât și în seria Xfinity. Originar din Denver, N.C., Matt a absolvit UNC Charlotte. El și soția sa, Meredith, și cei doi copii ai lor locuiesc în Denver.

  Mai multe ştiri despre NSCAR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss