GP24 Media

LATEST POSTS

Matsushita se alătură Honda pentru sezonul SUPER GT 2022

Vizualizări: 23367

Honda și-a anunțat formația de piloți pentru sezonul SUPER GT 2022, Nobuharu Matsushita înlocuindu-l pe Bertrand Baguette la Real Racing.

Marca din Sakura va lansa din nou cinci mașini în clasa superioară GT500 a SUPER GT, Team Kunimitsu, ARTA, Real Racing, Nakajima Racing și Team Mugen, toate intrând cu o singură mașină fiecare.

Noul său challenger se va baza pe versiunea Type S în ediție limitată a mașinii rutiere NSX, care a fost spionată în timpul testelor, dar nu a fost încă dezvăluită oficial.

Singura schimbare în formația de piloți este sosirea lui Matsushita la Real Racing în locul lui Baguette alături de Koudai Tsukakoshi.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Prin urmare, Matsushita devine un pilot Honda cu drepturi depline pentru prima dată, având susținerea mărcii pentru campaniile sale din GP2 și FIA F2 în 2015-17 și 2019, înainte de a se alătura Nissan pentru 2021.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Baguette este de așteptat să fie dezvăluit ca înlocuitor al lui Matsushita la echipa Nissan Impul pentru 2022.

Celelalte echipe Bridgestone de la Honda, Kunimitsu (Naoki Yamamoto/Tadasuke Makino) și ARTA (Tomoki Nojiri/Nirei Fukuzumi) își păstrează formațiile respective pentru al treilea sezon consecutiv.

Cele două echipe Dunlop ale mărcii nu înregistrează nicio schimbare, Takuya Izawa fiind menținut pentru încă un sezon alături de Hiroki Otsu la Nakajima Racing și Mugen păstrându-i pe Ukyo Sasahara și Toshiki Oyu.

Honda a confirmat, de asemenea, două intrări în clasa GT300, ARTA și UpGarage continuând fiecare să lanseze câte un NSX GT3.

ARTA are o gamă complet nouă pentru 2021, ex-pilotul GT500 Hideki Mutoh revenind la acțiune după un an în mare parte pe margine cu partenerul Honda junior și absolvent japonez de F4 Iori Kimura.

Aceștia îi înlocuiesc pe veteranul Shinichi Takagi și Ren Sato, care rămâne în cărțile Honda ca pilot în Super Formula.

Un alt tânăr Honda, Kakunoshin Ota, i se alătură lui Takashi Kobayashi la UpGarage, înlocuindu-l pe Teppei Natori, aflat în Formula 2.

Nu s-a făcut nicio mențiune despre cealaltă echipă care a condus un NSX GT3 în 2021, Drago Corse, în anunț.

Mai multe ştiri despre Campionatul de SUPER GT găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES