More

  Latest Posts

  Marco Lucchinelli critică prestația lui Valentino Rossi din Qatar

  Valentino Rossi a fost unul dintre piloții care a dezămăgit în cursa din Qatar. Deși s-a clasat al patrulea în calificări, italianul a încheiat pe un modest loc 12.

  Evoluția lui Valentino Rossi din Qatar a stârnit numeroase critice la adresa pilotului italian. Aflat la cel de-al 22-lea sezon la MotoGP, Rossi a debutat cu stângul alături de noua sa echipă, Petronas SRT Yamaha. Pilotul echipei malaeziene a avut o clasare excelentă în calificări, pe locul patru, dar în cursă a a avut o evoluție dezolantă.

  Unul dintre criticii săi cei mai vocali a fost Marco Lucchinelli. Campion mondial la clasa 500 cmc în 1981, italianul a criticat foarte dur cursa făcută de compatriotul său. Mai mult, Lucchinelli susține că Rossi ar trebui să ia în considerare retragerea din activitate.

  valentino rossi

  “Valentino Rossi a adus în MotoGP un nou stil de pilotaj. El era un geniu de pe altă planetă. Dar acum e doar un muritor de rând și a rămas fără scuze. Ar trebui să-și dea seama că e îndeajuns și că trebuie să se retragă.” a declarat campionul mondial al clasei regine din 1981.

  “Mulți piloți tineri râvnesc la ghidonul său. Valentino nu a mai câștigat vreo cursă de patru ani, iar ultimul său titlu mondial datează din 2009. El întotdeauna a concurat pentru victorie, acum se pare că el concurează doar pentru a termina cursele.” a concluzionat Lucchinelli.

  Valentino Rossi ocupă locul al 12-lea în clasamentul general al clasei MotoGP, cu patru puncte. Următoarea cursă a italianului va avea loc în acest weekend, tot în Qatar.

  Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

  Sursa: LaPresse

  Photocredit: Petronas SRT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss