Latest Posts

Marco Lucchinelli critică prestația lui Valentino Rossi din Qatar

Vizualizări: 18674

Valentino Rossi a fost unul dintre piloții care a dezămăgit în cursa din Qatar. Deși s-a clasat al patrulea în calificări, italianul a încheiat pe un modest loc 12.

Evoluția lui Valentino Rossi din Qatar a stârnit numeroase critice la adresa pilotului italian. Aflat la cel de-al 22-lea sezon la MotoGP, Rossi a debutat cu stângul alături de noua sa echipă, Petronas SRT Yamaha. Pilotul echipei malaeziene a avut o clasare excelentă în calificări, pe locul patru, dar în cursă a a avut o evoluție dezolantă.

Unul dintre criticii săi cei mai vocali a fost Marco Lucchinelli. Campion mondial la clasa 500 cmc în 1981, italianul a criticat foarte dur cursa făcută de compatriotul său. Mai mult, Lucchinelli susține că Rossi ar trebui să ia în considerare retragerea din activitate.

valentino rossi

“Valentino Rossi a adus în MotoGP un nou stil de pilotaj. El era un geniu de pe altă planetă. Dar acum e doar un muritor de rând și a rămas fără scuze. Ar trebui să-și dea seama că e îndeajuns și că trebuie să se retragă.” a declarat campionul mondial al clasei regine din 1981.

“Mulți piloți tineri râvnesc la ghidonul său. Valentino nu a mai câștigat vreo cursă de patru ani, iar ultimul său titlu mondial datează din 2009. El întotdeauna a concurat pentru victorie, acum se pare că el concurează doar pentru a termina cursele.” a concluzionat Lucchinelli.

Valentino Rossi ocupă locul al 12-lea în clasamentul general al clasei MotoGP, cu patru puncte. Următoarea cursă a italianului va avea loc în acest weekend, tot în Qatar.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

Sursa: LaPresse
Photocredit: Petronas SRT
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

LaPresse

Latest Posts

Don't Miss