More

  Latest Posts

  Life on the Hill-Andrei Serban- “Coborarea in parcul service este poate cel mai placut dar si emotionant moment.”

  Continuam plimbarea prin parcul de service si povestim alaturi de pilotul Andrei Serban despre ce inseamna aceasta pasiune pentru el, despre Viteza in Coasta dar si spectatori.Andrei Serban Trofeul Cheile Gradistei Total 2019 31 scaledDe unde pasiunea pentru motorsport?

  In primul rand vreau sa va multumesc pentru invitatia acordata si sa-i salut pe toti impatimitii de motorsport. Pasiunea pentru motorsport o am din copilarie, am crescut cu masini in curte, ”mecanizand” la ele aproape zilnic alaturi de tatal meu. Bineinteles ca mergeam la curse, ca spectator, de pe atunci, dar mai tarziu, cand am ajuns in Brasov, la facultate, nu-mi scapa nici o cursa de la Brasov sau din imprejurimi si uite asa m-am imbolnavit cu acest microb.

  Ce inseamna pentru tine “Life on the hill”?

  Pentru mine “Life on the hill” este acel weekend petrecut alaturi de prieteni, adversari, sustinatori, weekendul in care ma relaxez dupa o saptamana de munca si incerc sa-mi autodepasesc limitele.

  Ce ne poti spune despre lupta cu secundele?

  Inainte de lupta cu secundele este lupta cu mine insumi, pe care daca o castig, ma indrept spre lupta cu secundele.Andrei Serban Poiana de toamna 2019 29

  Pentru tine linia de start are si alta insemnatate decat cea fizica? Ce emotii aduce cu ea?

  Pentru mine linia de start nu-mi aduce nici o emotie, din contra, atunci cand sunt la start ma deconectez de tot ce a fost pana acolo si scap de orice emotie, am in fata doar traseul.

  Care este etapa ta preferata din campionat? Dar care ti se pare si cea mai dificila?

  Etapa preferata este bineinteles Poiana Brasov, este etapa de acasa.Etapa dificila, nu stiu daca as putea sa o nominalizez.Consider ca daca inveti traseul si mai ales il intelegi, atunci nu poate fi dificil.

  Viata la curse inseamna asumarea unor decizii si a unor responsabilitati. Cum incerci sa gestionezi si sa depasesti momentele mai putin placute?

  Un punct slab al meu este calmul, nu prea ma caracterizeaza, dar totusi incerc sa trec acele momente neplacute cu cat de mult calm pot.Andrei Serban Trofeul Cheile Gradistei Total 2019 55 scaled

  Ai un ritual anume inainte de start?

  Nu pot spune ca am un anumit ritual, dar cu precadere inaintea manselor de concurs, imi place sa stau singur, sa ma concentrez asupra traseului si sa mai gasesc pe undeva cateva zecimi de secunda.

  Cursa s-a terminat. Ce sentimente aduce linia de finish?

  Ma bucur ca am ajuns cu bine la finish si sunt nerabdator sa ajung in stop pentru a vedea timpul obtinut.

  Ai un mesaj anume pentru spectatorii ce va insotesc pe fiecare proba?

  Nu cred ca este deloc usor sa stai in soare, vant sau ploaie si de aceea as vrea sa le multumesc pentru toate eforturile pe care le depun pentru a fi alaturi de noi si a ne sustine. Va astept pe probe!Andrei Serban Trofeul Total 2019 46 scaled

  Cum este atunci cand cobori in parcul service iar pe proba spectatorii va asteapta?

  Coborarea in parcul service este poate cel mai placut dar si emotionant moment.Sa vezi atatia oameni pe margine care te aplauda, inseamna ca nu ai alergat doar dupa un rezultat.

  Seria “Life on the hill” continua si cu alte povesti interesante. Va invitam sa ne urmariti.

  Credit foto: Arhiva personala-Andrei Serban,

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss