GP24 Media

LATEST POSTS

Lamborghini dezvăluie lista piloților de uzină pentru 2021

Vizualizări: 16231

Lamborghini Squadra Corse a dezvăluit o listă de opt piloți oficiali de uzină GT pentru sezonul 2021. Mirko Bortolotti revine la Lamborghini după un singur sezon cu marca VAG Audi.

Lamborghini dezvăluie lista piloților de uzină pentru 2021

Campionul britanic GT, Sandy Mitchell, care a luat titlul alături de Rob Collard la Barwell Motorsport (mai jos), ancorând, de asemenea, efortul câștigător al Pro-am la Spa 24h din acest an, este recompensat cu primul său contract complet de uzină, absolvind statutul de pilot Junior în 2020.

Lamborghini dezvăluie lista piloților de uzină pentru 2021

Un pilot de uzină din 2020 nu este reținut, în timp ce Dennis Lind se retrage din listă.

Lista completă pentru 2021:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Giacomo Altoè
Mirko Bortolotti
Andrea Caldarelli
Albert Costa
Marco Mapelli
Sandy Mitchell
Franck Perera
Giovanni Venturini
Pilotul mexican Raul Guzman din Mexic capătă statutul de pilot de test de dezvoltare.

Sursa: Lamborghini Squadra Corse
Photocredit: Lamborghini Squadra Corse
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES