GP24 Media

LATEST POSTS

La mulți Ani Ana Maria Florea

Vizualizări: 66199

Azi este o zi specială, aniversarea unui membru din echipa GP24, prin urmare cele mai frumoase gânduri și un călduros LA MULȚI ANI!

Pasiunea pentru sportul cu motor este la cote înalte pentru Ana Maria, participând activ la nenumărate evenimente de profil din România. GP24 Inside, Life on the Hill, Între Asfalt și Macadam, GP24 Racing Ladies, La o Vorbă, Din spatele Cursei, toate sunt rubrici prin intermediul cărora Ana a reușit să popularizeze motorsportul la noi in țară prin intermediul nenumăratelor interviuri cu cei implicați în acest fenomen pe care îl iubim cu toții.

Pasionată și de fotografie, ne încântă privirile cu albumele foto realizate la fața locului reușind să surprindă acțiunea în toată splendoarea ei atât pe circuit cât și în spatele acestuia. Suntem onorați pentru faptul că ne este alături și îi urăm “La cât mai multe curse înainte”!

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES