GP24 Media

LATEST POSTS

Kristoffersson va concura în WTCR din 2019

Vizualizări: 20697

Dublul campion mondial la Rallycross, suedezul Johan Kristoffersson va face pasul în Cupa Mondială pentru Curse de Turisme din sezonul viitor, asta după ce Volkswagen și-a retras suportul din World RX.

El va concura pentru Sebastien Loeb Racing la bordul unui VW Golf GTI TCR și îi va avea ca și coechipieri pe Rob Huff și Mehdi Bennani. Pe lângă RX, Kristoffersson are experiența TCR dobândită în Campionatul Scandinav de Turisme, acolo unde în acest an a ieșit campion, tot la volanul unui Golf TCR.

 

Foto-Touringcartimes.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES