More

  Latest Posts

  Kobayashi „încrezător” în lupta pentru victoria Rolex 24

  Kamui Kobayashi spune că se simte încrezător în privința celei de-a treia lupte consecutive pentru victoria Rolex 24 la Daytona, după ce a semnat pentru a concura în cea de-a doua intrare a Action Express Racing.

  Starul Toyota LMP1, Kobayashi, va fi partenerul legendei NASCAR, Jimmie Johnson, a campionului IndyCar, Simon Pagenaud, și a câștigătorului Le Mans 24h, Mike Rockenfeller, în cel de-al doilea Cadillac DPi-V.R al AXR, pentru runda de deschidere a Campionatului IMSA WeatherTech SportsCar.

  Inițial, se părea că lui Kobayashi i se poate refuza șansa de a lupta pentru o altă victorie în clasicul de anduranță din Florida, după defecțiunea lui Wayne Taylor Racing de la Cadillac la Acura, legăturile sale cu Toyota împiedicându-l să reprezinte Acura, deținută de Honda.

  Totuși pilotului japonez i s-a oferit un răgaz prin două intrări suplimentare Cadillac, care se alătură grilei și, în cele din urmă, a optat pentru acceptarea unei oferte pentru pilotarea celei de-a doua mașini a AXR.

  Cu toate acestea, nu a putut participa la un test privat luna trecută la Daytona, unde Johnson, Pagenaud și Rockenfeller erau în acțiune, datorită angajamentelor sale Super Formula.

  „Se pare că mă voi alătura la Roar [testul de pre-sezon], așa că este cam în ultimul moment”, a declarat Kobayashi. „Dar cred că am suficientă experiență [pentru a mă descurca]. Sunt norocos să primesc oferta de la Cadillac. Când am primit apelul de la ei, am văzut că a fost cea mai bună oportunitate. Bineînțeles, Chip [Ganassi] se alătură Cadillac de asemenea și are experiență în sportscars, dar are mai puțină experiență cu mașinile DPi.”

  “Action Express este unul dintre cei mai buni. Și colegii mei Jimmie, Simon și Mike, sunt puternici, așa că mă simt destul de încrezător.”

  Întrebat dacă a fost contactat de Ganassi în legătură cu o cursă, Kobayashi a răspuns: „Nu, dar când am văzut anunțul m-am gândit că ar trebui să trag tare [pentru un loc], dar apoi am primit un apel de la Action Express, așa că am a decis [să accepte]. ”

  Kobayashi a recunoscut că nu s-a mai întâlnit până acum cu de șapte ori campionul Cup, Johnson, dar este încântat să facă acest lucru la testul Roar, care are loc cu o săptămână înainte de cursă.

  “Rolul meu este să aduc experiență și performanță, iar scopul este să câștig cursa”, a adăugat el. “În cele din urmă cred că trebuie să lucrez bine cu colegii mei. Ei vor fi puternici, așa că vom face tot posibilul să câștigăm. A câștiga trei la rând ar fi destul de mișto. ”

   

  Sursa: IMSA WeatherTech SportsCar.

  Photocredit: IMSA WeatherTech SportsCar.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss