GP24 Media

LATEST POSTS

Kobayashi „încrezător” în lupta pentru victoria Rolex 24

Vizualizări: 17201

Kamui Kobayashi spune că se simte încrezător în privința celei de-a treia lupte consecutive pentru victoria Rolex 24 la Daytona, după ce a semnat pentru a concura în cea de-a doua intrare a Action Express Racing.

Starul Toyota LMP1, Kobayashi, va fi partenerul legendei NASCAR, Jimmie Johnson, a campionului IndyCar, Simon Pagenaud, și a câștigătorului Le Mans 24h, Mike Rockenfeller, în cel de-al doilea Cadillac DPi-V.R al AXR, pentru runda de deschidere a Campionatului IMSA WeatherTech SportsCar.

Inițial, se părea că lui Kobayashi i se poate refuza șansa de a lupta pentru o altă victorie în clasicul de anduranță din Florida, după defecțiunea lui Wayne Taylor Racing de la Cadillac la Acura, legăturile sale cu Toyota împiedicându-l să reprezinte Acura, deținută de Honda.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Totuși pilotului japonez i s-a oferit un răgaz prin două intrări suplimentare Cadillac, care se alătură grilei și, în cele din urmă, a optat pentru acceptarea unei oferte pentru pilotarea celei de-a doua mașini a AXR.

Cu toate acestea, nu a putut participa la un test privat luna trecută la Daytona, unde Johnson, Pagenaud și Rockenfeller erau în acțiune, datorită angajamentelor sale Super Formula.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Se pare că mă voi alătura la Roar [testul de pre-sezon], așa că este cam în ultimul moment”, a declarat Kobayashi. „Dar cred că am suficientă experiență [pentru a mă descurca]. Sunt norocos să primesc oferta de la Cadillac. Când am primit apelul de la ei, am văzut că a fost cea mai bună oportunitate. Bineînțeles, Chip [Ganassi] se alătură Cadillac de asemenea și are experiență în sportscars, dar are mai puțină experiență cu mașinile DPi.”

“Action Express este unul dintre cei mai buni. Și colegii mei Jimmie, Simon și Mike, sunt puternici, așa că mă simt destul de încrezător.”

Întrebat dacă a fost contactat de Ganassi în legătură cu o cursă, Kobayashi a răspuns: „Nu, dar când am văzut anunțul m-am gândit că ar trebui să trag tare [pentru un loc], dar apoi am primit un apel de la Action Express, așa că am a decis [să accepte]. ”

Kobayashi a recunoscut că nu s-a mai întâlnit până acum cu de șapte ori campionul Cup, Johnson, dar este încântat să facă acest lucru la testul Roar, care are loc cu o săptămână înainte de cursă.

“Rolul meu este să aduc experiență și performanță, iar scopul este să câștig cursa”, a adăugat el. “În cele din urmă cred că trebuie să lucrez bine cu colegii mei. Ei vor fi puternici, așa că vom face tot posibilul să câștigăm. A câștiga trei la rând ar fi destul de mișto. ”

 

Sursa: IMSA WeatherTech SportsCar.
Photocredit: IMSA WeatherTech SportsCar.
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES