More

  Latest Posts

  Ken Roczen și-a adjudecat victoria în Atlanta

   

  Cea de-a patra cursă desfășurată sub formatul SuperTuesday a fost una intensă. În cele din urmă, Ken Roczen a fost marele învingător al serii. Pilotul celor de la Honda a obținut astfel cea de-a patra victorie din 2021 și a redus ecartul în clasamentul general între el și Cooper Webb.

  Pe lângă victoria lui Ken Roczen, echipa Honda a avut motive duble de sărbătoare. Chase Sexton, cel de-al doilea pilot al echipei, a încheiat manșa de azi noapte pe locul secund. Podiumul din Atlanta a fost ocupat de Jason Anderson, campionul din 2018 revenind la forma cu care ne-a obișnuit în trecut.

  Justin Barcia și Eli Tomac au fost ceilalți piloți clasați în top cinci. Liderul clasamentului general, Cooper Webb, a avut un Main Event foarte modest. Deși a obținut holeshotul, pilotul celor de la KTM a ieșit din lupta pentru victorie. Marvin Musquin a încheiat imediat în spatele coechipierului său de la KTM, pe șapte, în timp ce, Aaron Plessinger, Dean Wilson și Joey Savatgy s-au clasat și ei în top zece.

  Având în vedere faptul că etapa din Atlanta a fost cea de-a 14-a etapă, sezonul de Supercross se apropie vertiginos spre final. Momentan, Cooper Webb conduce în clasamentul general, cu un total de 313 puncte. Ken Roczen îl secondează, cu 300 de puncte, în timp ce, Eli Tomac ocupă locul al treilea, cu 278 de puncte.

  Următoarea etapă din cadrul campionatului mondial de Supercross va avea loc pe 17 aprilie, pe același Atlanta Motor Speedway, din Atlanta.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Supercross găsiți AICI.

  Sursa: Supercross Live

  Photocredit: Feld Entertainment


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss