Latest Posts

Ken Roczen și-a adjudecat victoria în Atlanta

Vizualizări: 24325

 

Cea de-a patra cursă desfășurată sub formatul SuperTuesday a fost una intensă. În cele din urmă, Ken Roczen a fost marele învingător al serii. Pilotul celor de la Honda a obținut astfel cea de-a patra victorie din 2021 și a redus ecartul în clasamentul general între el și Cooper Webb.

Pe lângă victoria lui Ken Roczen, echipa Honda a avut motive duble de sărbătoare. Chase Sexton, cel de-al doilea pilot al echipei, a încheiat manșa de azi noapte pe locul secund. Podiumul din Atlanta a fost ocupat de Jason Anderson, campionul din 2018 revenind la forma cu care ne-a obișnuit în trecut.

Justin Barcia și Eli Tomac au fost ceilalți piloți clasați în top cinci. Liderul clasamentului general, Cooper Webb, a avut un Main Event foarte modest. Deși a obținut holeshotul, pilotul celor de la KTM a ieșit din lupta pentru victorie. Marvin Musquin a încheiat imediat în spatele coechipierului său de la KTM, pe șapte, în timp ce, Aaron Plessinger, Dean Wilson și Joey Savatgy s-au clasat și ei în top zece.

Având în vedere faptul că etapa din Atlanta a fost cea de-a 14-a etapă, sezonul de Supercross se apropie vertiginos spre final. Momentan, Cooper Webb conduce în clasamentul general, cu un total de 313 puncte. Ken Roczen îl secondează, cu 300 de puncte, în timp ce, Eli Tomac ocupă locul al treilea, cu 278 de puncte.

Următoarea etapă din cadrul campionatului mondial de Supercross va avea loc pe 17 aprilie, pe același Atlanta Motor Speedway, din Atlanta.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Supercross găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Supercross Live
Photocredit: Feld Entertainment
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Supercross Live

Latest Posts

Don't Miss