GP24 Media

LATEST POSTS

Cooper Webb câștigă la Arlington și redevine liderul clasamentului general

Vizualizări: 53391

Etapa a 10-a a campionatului mondial de Supercross s-a desfășurat azi noapte la Arlington, în Texas. Marele învingător a fost Cooper Webb, pilotul echipei KTM obținând cel de-al patrulea succes stagional din 2021.

Înaintea etapei din Arlington, Ken Roczen și Cooper Webb se aflau la egalitate în materie de victorii. Ambii piloții aveau câte trei succese, diferența fiind făcută de cele două puncte avans pe care le avea Roczen. Prin urmare, germanul venea în Texas cu plăcuța roșie de lider al clasamentului.

Din nefericire pentru Roczen, main eventul clasei mari a fost controlat de la început la sfârșit de Cooper Webb. Americanul, component al echipei KTM, și-a adjudecat o victorie facilă și a redevenit liderul clasamentului general. În spatele său, duelul a fost foarte intens până spre finalul cursei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Justin Barcia și Jason Anderson au fost cei care au urcat și ei pe podiumul final din Texas. Top cinciul zilei a fost completat de Chase Sexton și Aaron Plessinger, în timp ce, ceilalți doi pretendenți la titlul mondial, Ken Roczen și Eli Tomac, s-au clasat abia pe șase, respectiv opt, cu Joey Savatgy intercalați între ei. Dean Wilson și Martin Davalos au completat topul primilor zece clasați.

Ca urmare a victoriei facile obținute în Texas și a contraperformanței lui Roczen, Cooper Webb este noul lider al clasamentului general, cu un total de 223 de puncte. Roczen continuă să-l secondeze, cu 216 puncte, în timp ce podiumul provizoriu este completat de Eli Tomac, cu 190 de puncte. Justin Barcia și Aaron Plessinger completează top cinciul provizoriu, cu 176 de puncte, respectiv 152.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Următoarea întâlnire cu piloții campionatului mondial de Supercross va avea loc marți noapte atunci când este programată cea de-a 11-a etapă a sezonului, pe același AT&T Stadium din Arlington, Texas.

Sursa: GP24
Photocredit: Red Bull KTM Factory Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES