Latest Posts

Cooper Webb câștigă la Arlington și redevine liderul clasamentului general

Vizualizări: 54569

Etapa a 10-a a campionatului mondial de Supercross s-a desfășurat azi noapte la Arlington, în Texas. Marele învingător a fost Cooper Webb, pilotul echipei KTM obținând cel de-al patrulea succes stagional din 2021.

Înaintea etapei din Arlington, Ken Roczen și Cooper Webb se aflau la egalitate în materie de victorii. Ambii piloții aveau câte trei succese, diferența fiind făcută de cele două puncte avans pe care le avea Roczen. Prin urmare, germanul venea în Texas cu plăcuța roșie de lider al clasamentului.

Din nefericire pentru Roczen, main eventul clasei mari a fost controlat de la început la sfârșit de Cooper Webb. Americanul, component al echipei KTM, și-a adjudecat o victorie facilă și a redevenit liderul clasamentului general. În spatele său, duelul a fost foarte intens până spre finalul cursei.

Justin Barcia și Jason Anderson au fost cei care au urcat și ei pe podiumul final din Texas. Top cinciul zilei a fost completat de Chase Sexton și Aaron Plessinger, în timp ce, ceilalți doi pretendenți la titlul mondial, Ken Roczen și Eli Tomac, s-au clasat abia pe șase, respectiv opt, cu Joey Savatgy intercalați între ei. Dean Wilson și Martin Davalos au completat topul primilor zece clasați.

Ca urmare a victoriei facile obținute în Texas și a contraperformanței lui Roczen, Cooper Webb este noul lider al clasamentului general, cu un total de 223 de puncte. Roczen continuă să-l secondeze, cu 216 puncte, în timp ce podiumul provizoriu este completat de Eli Tomac, cu 190 de puncte. Justin Barcia și Aaron Plessinger completează top cinciul provizoriu, cu 176 de puncte, respectiv 152.

Următoarea întâlnire cu piloții campionatului mondial de Supercross va avea loc marți noapte atunci când este programată cea de-a 11-a etapă a sezonului, pe același AT&T Stadium din Arlington, Texas.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Red Bull KTM Factory Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss