Latest Posts

Kelvin van der Linde pentru un loc la Phoenix Racing LMP2 în Asian Le Mans Series

Vizualizări: 17854

Pilotul GT de uzină Audi, Kelvin van der Linde, a confirmat pe rețelele de socializare că urmează să se alăture lui Phoenix Racing pentru debutul LMP2 în seria Asian Le Mans din 2021.

Seria de curse de 4 x 4 ore din Abu Dhabi îl va vedea având parte de experimentarea unei curse LMP2, după o carieră care, până acum, a adus o serie de succese GT3 semnificative, inclusiv o victorie generală la Nürburgring 24h și o pereche de titluri ADAC GT Masters.

Kelvin van der Linde pentru un loc la Phoenix Racing LMP2 în Asian Le Mans Series

Mișcarea vine ca urmare a confirmării din partea Audi Sport că sunt pregătiți să revină la nivelul cel mai înalt al cursei Sportscar în 2023, cu reglementările LMDh de intrare.

Se înțelege că van der Linde va împărtăși volanul cu un alt pilot Pro, care urmează să fie confirmat iminent, cu echipa care își rotește grupul de piloți pe parcursul seriei (câștigarea Campionatului pentru intrarea automată pentru Le Mans este un premiu pentru echipă)

Phoenix se alătură grilei Asian Le Mans Series, pentru debutul în cursa LMP, cu un Oreca 07 în LMP2 și un Ligier JS P320 în LMP3. Intenția lor pentru 2021 este să continue în LMP2 în European Le Mans Series, pentru a stabili experiența și succesul înaintea erei LMDh.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Phoenix Racing
Photocredit: Phoenix Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Phoenix Racing

Latest Posts

Don't Miss