More

  Latest Posts

  Kelvin van der Linde pentru un loc la Phoenix Racing LMP2 în Asian Le Mans Series

  Pilotul GT de uzină Audi, Kelvin van der Linde, a confirmat pe rețelele de socializare că urmează să se alăture lui Phoenix Racing pentru debutul LMP2 în seria Asian Le Mans din 2021.

  Seria de curse de 4 x 4 ore din Abu Dhabi îl va vedea având parte de experimentarea unei curse LMP2, după o carieră care, până acum, a adus o serie de succese GT3 semnificative, inclusiv o victorie generală la Nürburgring 24h și o pereche de titluri ADAC GT Masters.

  Kelvin van der Linde 2019 Audi

  Mișcarea vine ca urmare a confirmării din partea Audi Sport că sunt pregătiți să revină la nivelul cel mai înalt al cursei Sportscar în 2023, cu reglementările LMDh de intrare.

  Se înțelege că van der Linde va împărtăși volanul cu un alt pilot Pro, care urmează să fie confirmat iminent, cu echipa care își rotește grupul de piloți pe parcursul seriei (câștigarea Campionatului pentru intrarea automată pentru Le Mans este un premiu pentru echipă)

  Phoenix se alătură grilei Asian Le Mans Series, pentru debutul în cursa LMP, cu un Oreca 07 în LMP2 și un Ligier JS P320 în LMP3. Intenția lor pentru 2021 este să continue în LMP2 în European Le Mans Series, pentru a stabili experiența și succesul înaintea erei LMDh.

  Sursa: Phoenix Racing

  Photocredit: Phoenix Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss