GP24 Media

LATEST POSTS

KCMG pregătiţi pentru debutul în Daytona 24 Hours cu suport Porsche

KCMG
Vizualizări: 20883

Echipa KCMG, câștigătoare a Le Mans, își va face debutul la Daytona luna aceasta cu un Porsche în noua clasă GT Daytona Pro a Campionatului IMSA.

Câștigătorul clasei LMP2 2015 la 24 de ore de Le Mans va lansa un Porsche 911 GT3 R solo la deschiderea IMSA din 29-30 ianuarie, cu o echipă care include trei piloți de uzină.

Laurens Vanthoor, Patrick Pilet și Dennis Olsen, de două ori campioni de clasă IMSA, vor împărți mașina cu Alexandre Imperatori, un obișnuit al KCMG.

Brațul de mașini sport al operațiunii KCMG cu sediul în Hong Kong, care concurează și în Super Formula în Japonia, are legături puternice cu Porsche și a primit sprijin din fabrică atât la Spa, cât și la Nurburgring în ultimii doi ani.

Devine a treia echipă care se angajează să conducă un Porsche în noua clasă GTD Pro, înlocuind GT Le Mans pentru 2022, după WeatherTech Racing și Pfaff Motorsports, care desfășoară campanii de sezon întreg cu 911 GT3 R.

Fondatorul echipei, Paul Ip, a declarat: „Este un moment foarte interesant să văd că echipa se pregătește să înfrunte Rolex 24 la Daytona pentru prima dată.

„După victoria noastră anterioară de la Le Mans și încercările de la Nurburgring și Spa, suntem încrezători că un rezultat bun aici este posibil și este grozav să avem Porsche la bord cu noi încă o dată.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Linia este o combinație fantastică de piloți care au concurat cu toții pentru KCMG în trecut și sunt gata să facă parte din primul program al echipei la această cursă istorică.”

KCMG

Managerul echipei KCMG, Matt Howson, care a făcut parte din echipa de piloți când a câștigat locul doi la Le Mans cu un ORECA-Nissan 05 în 2015, a descris participarea la Daytona ca fiind „un moment semnificativ” în istoria echipei.

„Suntem încântați să îi avem înapoi pe Patrick, Laurens, Dennis și Alex, toți care au concurat anterior cu KCMG”, a spus el.

„Avem o gamă fantastică de piloţi, care combină tinerețea și experiența, care este capabilă să provoace pentru victoria inaugurală în clasa GTD Pro.”

Mașina va fi proiectată de britanicul Adam Hardy, care a lucrat la Porsche #92 în Campionatul Mondial de Anduranță încă din sezonul 2017.

Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES