Latest Posts

K-Pax trece la Lamborghini pentru 2021

Vizualizări: 20678

K-PAX Racing, care intră în al 15-lea sezon de funcționare, a confirmat trecerea de la mașinile Bentley la mașinile Lamborghini GT3 pentru sezonul 2021.

Echipa, care a concurat atât în World Challenge America, cât și World Challenge Europe cu Bentley într-un 2020 cu probleme, va face o intrare dublă Huracan GT3 Evo în categoria GT World Challenge America Powered by AWS, fără niciun plan de revenire pentru un sezon complet în Europa.

K-Pax trece la Lamborghini pentru 2021

„Cu tot ce se întâmplă în lume, am simțit că e cel mai bine să ne întoarcem în SUA și din cauza anulării programului nostru anterior de producători, la sfârșitul anului 2020, am fost nevoiți să ne reevaluăm programul de curse”, a spus managerul programului de curse K-PAX Racing, Darren Law.”

„Procesul nostru este să alcătuim o listă cu toate mașinile GT3 disponibile, să enumerăm aspectele pozitive și negative ale nu numai mașinilor, ci și a relației cu producătorul și sprijinul acestora. Îl cunosc pe Chris Ward de la Lamborghini de ceva timp și am luat în considerare întotdeauna să lucrăm împreună la un moment dat, dar oportunitatea nu a venit niciodată. ”

„Mașina Lamborghini Huracán GT3 este foarte puternică în întreaga lume și și-a dovedit capacitatea de a câștiga curse și campionate. Aceasta a fost o sincronizare excelentă atât pentru K-PAX Racing, cât și pentru Lamborghini, căci știm că mașina este un câștigător dovedit. Ei au ani de date și vor putea să ne ajute să începem, suntem încântați să inițiem relația. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Echipa, care a concurat în mod regulat în GT World Challenge de la înființarea sa în 2007, se va îmbarca într-un sezon regulat de 13 runde, cu deschiderea la baza sa de acasă, Sonoma Raceway, 5-7 martie. Distribuția piloților nu este încă stabilită și va fi anunțată în curând.

K-PAX Racing a devenit una dintre cele mai de succes echipe care a concurat în serie până acum, adunând peste 50 de victorii și 150 de podiumuri. Schimbarea producătorului o va marca pe cea de-a cincea în moștenirea durabilă, după ce a văzut un campionat cu fiecare dintre ei în istoria sa. Piesa centrală a încercării duble a echipei va fi Lamborghini Huracán GT3, evidențiată de un grup propulsor V-10 de 5,2 litri.

„Este o adevărată plăcere să debutăm în GT World Challenge America Pro Class împreună cu una dintre cele mai reușite echipe de curse GT din istoria recentă a SUA”, a spus șeful Lamborghini Motorsport, Giorgio Sanna. „Mulțumesc lui Jim Haughey și Darren Law pentru că și-au pus încrederea în Lamborghini Squadra Corse, aștept cu nerăbdare anul 2021, încrezător că vom obține rezultate importante împreună”.

Sursa: K-PAX Racing
Photocredit: K-PAX Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

K-PAX Racing

Latest Posts

Don't Miss