GP24 Media

LATEST POSTS

K-Pax trece la Lamborghini pentru 2021

Vizualizări: 19717

K-PAX Racing, care intră în al 15-lea sezon de funcționare, a confirmat trecerea de la mașinile Bentley la mașinile Lamborghini GT3 pentru sezonul 2021.

Echipa, care a concurat atât în World Challenge America, cât și World Challenge Europe cu Bentley într-un 2020 cu probleme, va face o intrare dublă Huracan GT3 Evo în categoria GT World Challenge America Powered by AWS, fără niciun plan de revenire pentru un sezon complet în Europa.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Cu tot ce se întâmplă în lume, am simțit că e cel mai bine să ne întoarcem în SUA și din cauza anulării programului nostru anterior de producători, la sfârșitul anului 2020, am fost nevoiți să ne reevaluăm programul de curse”, a spus managerul programului de curse K-PAX Racing, Darren Law.”

„Procesul nostru este să alcătuim o listă cu toate mașinile GT3 disponibile, să enumerăm aspectele pozitive și negative ale nu numai mașinilor, ci și a relației cu producătorul și sprijinul acestora. Îl cunosc pe Chris Ward de la Lamborghini de ceva timp și am luat în considerare întotdeauna să lucrăm împreună la un moment dat, dar oportunitatea nu a venit niciodată. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Mașina Lamborghini Huracán GT3 este foarte puternică în întreaga lume și și-a dovedit capacitatea de a câștiga curse și campionate. Aceasta a fost o sincronizare excelentă atât pentru K-PAX Racing, cât și pentru Lamborghini, căci știm că mașina este un câștigător dovedit. Ei au ani de date și vor putea să ne ajute să începem, suntem încântați să inițiem relația. ”

Echipa, care a concurat în mod regulat în GT World Challenge de la înființarea sa în 2007, se va îmbarca într-un sezon regulat de 13 runde, cu deschiderea la baza sa de acasă, Sonoma Raceway, 5-7 martie. Distribuția piloților nu este încă stabilită și va fi anunțată în curând.

K-PAX Racing a devenit una dintre cele mai de succes echipe care a concurat în serie până acum, adunând peste 50 de victorii și 150 de podiumuri. Schimbarea producătorului o va marca pe cea de-a cincea în moștenirea durabilă, după ce a văzut un campionat cu fiecare dintre ei în istoria sa. Piesa centrală a încercării duble a echipei va fi Lamborghini Huracán GT3, evidențiată de un grup propulsor V-10 de 5,2 litri.

„Este o adevărată plăcere să debutăm în GT World Challenge America Pro Class împreună cu una dintre cele mai reușite echipe de curse GT din istoria recentă a SUA”, a spus șeful Lamborghini Motorsport, Giorgio Sanna. „Mulțumesc lui Jim Haughey și Darren Law pentru că și-au pus încrederea în Lamborghini Squadra Corse, aștept cu nerăbdare anul 2021, încrezător că vom obține rezultate importante împreună”.

Sursa: K-PAX Racing
Photocredit: K-PAX Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES