More

  Latest Posts

  K-Pax trece la Lamborghini pentru 2021

  K-PAX Racing, care intră în al 15-lea sezon de funcționare, a confirmat trecerea de la mașinile Bentley la mașinile Lamborghini GT3 pentru sezonul 2021.

  Echipa, care a concurat atât în World Challenge America, cât și World Challenge Europe cu Bentley într-un 2020 cu probleme, va face o intrare dublă Huracan GT3 Evo în categoria GT World Challenge America Powered by AWS, fără niciun plan de revenire pentru un sezon complet în Europa.

  „Cu tot ce se întâmplă în lume, am simțit că e cel mai bine să ne întoarcem în SUA și din cauza anulării programului nostru anterior de producători, la sfârșitul anului 2020, am fost nevoiți să ne reevaluăm programul de curse”, a spus managerul programului de curse K-PAX Racing, Darren Law.”

  „Procesul nostru este să alcătuim o listă cu toate mașinile GT3 disponibile, să enumerăm aspectele pozitive și negative ale nu numai mașinilor, ci și a relației cu producătorul și sprijinul acestora. Îl cunosc pe Chris Ward de la Lamborghini de ceva timp și am luat în considerare întotdeauna să lucrăm împreună la un moment dat, dar oportunitatea nu a venit niciodată. ”

  „Mașina Lamborghini Huracán GT3 este foarte puternică în întreaga lume și și-a dovedit capacitatea de a câștiga curse și campionate. Aceasta a fost o sincronizare excelentă atât pentru K-PAX Racing, cât și pentru Lamborghini, căci știm că mașina este un câștigător dovedit. Ei au ani de date și vor putea să ne ajute să începem, suntem încântați să inițiem relația. ”

  Echipa, care a concurat în mod regulat în GT World Challenge de la înființarea sa în 2007, se va îmbarca într-un sezon regulat de 13 runde, cu deschiderea la baza sa de acasă, Sonoma Raceway, 5-7 martie. Distribuția piloților nu este încă stabilită și va fi anunțată în curând.

  K-PAX Racing a devenit una dintre cele mai de succes echipe care a concurat în serie până acum, adunând peste 50 de victorii și 150 de podiumuri. Schimbarea producătorului o va marca pe cea de-a cincea în moștenirea durabilă, după ce a văzut un campionat cu fiecare dintre ei în istoria sa. Piesa centrală a încercării duble a echipei va fi Lamborghini Huracán GT3, evidențiată de un grup propulsor V-10 de 5,2 litri.

  „Este o adevărată plăcere să debutăm în GT World Challenge America Pro Class împreună cu una dintre cele mai reușite echipe de curse GT din istoria recentă a SUA”, a spus șeful Lamborghini Motorsport, Giorgio Sanna. „Mulțumesc lui Jim Haughey și Darren Law pentru că și-au pus încrederea în Lamborghini Squadra Corse, aștept cu nerăbdare anul 2021, încrezător că vom obține rezultate importante împreună”.

  Sursa: K-PAX Racing

  Photocredit: K-PAX Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss