More

  Latest Posts

  Jorge Lorenzo, nesigur de prezența lui din Thailanda

  Vizualizări: 5114

  După accidentul din primul viraj primului tur al Marelui Premiu al Aragonului, în urma căruia Jorge Lorenzo s-a “ales” cu un metatarsial fracturat, iar altul dislocat, la piciorul drept, pilotul uzinei Ducați este nesigur de prezența sa în Buriram.

  În urma unei verificări efectuate luni în Barcelona, medicii au constatat că umflătura de la picior rămane considerabilă. El mai are programată o vizită joi, urmând ca săptămana următoare în Thailanda să se decidă dacă se va prezenta sau nu.

  După cursă din Aragon, Lorenzo l-a acuzat pe viitorul său coechipier, Marquez, ca fiind principalul vinovat a căzăturii lui din primul viraj.

  “Este o ocazie drăgută să merg la Comisia de sigurantă, că în mod normal nu merg, deoarece programul meu este foarte ocupat, întotdeauna”, a spus el.

  Marele premiu al Thailandei este programat pentru 5-7 octombrie și poate fi urmărit în România pe Eurosport.

   

  Foto – Ducati

   

   

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss