More

  Latest Posts

  John Paul Sr și Jr, între IMSA, droguri, închisoare și dispariție …

  Din 1986 până în 1989, nu veți găsi nicio urmă din palmaresul lui John Paul Jr și din motive întemeiate, deoarece cel mai tânăr campion IMSA GTP a fost în închisoare. Paul, fiul lui Johan Leendart (John Lee Paul își schimbase numele) a fost implicat în afacerea cu droguri a tatălui său, de asemenea pilot. Relațiile dintre tată și fiu au fost adesea tumultuoase.

  Cariera lui John Paul Jr s-a încheiat în 1986 în Campionatul Camel GT cu un March-Buick 85G, lansat de Conte Racing. Odată ieșit din închisoare, s-a întors la campionatul american, pe care l-a terminat pe locul 22, în timp ce conducea pentru Bayside Disposal Racing, Phoenix Racing Cars și Momo Gebhardt Racing.

  La eliberarea din închisoare, John Paul Jr acordase un interviu ziarului Chicago Tribune pe 10 mai 1989. În acel moment, el încerca să se califice pentru Indy 500 pe un March-Cosworth. Degeaba …

  Sursa: IMSA WeatherTech Championship
  Photocredit: IMSA WeatherTech Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  IMSA WeatherTech Championship

  Latest Posts

  Don't Miss