GP24 Media

LATEST POSTS

Jenson Button se simte încrezător îndreptându-se spre 24 de ore de Le Mans

Vizualizări: 11615

Jenson Button se pregătește să participe la 24 ore de la Le Mans la volanul SMMP Racing, non-hibrid LMP1. Campioana mondială din 2009 se simte bine în ceea ce privește fiabilitatea mașinii după accidentul mașinii sale sora la Total 6 Hours of Spa-Francorchamps.

La vârsta de 38 de ani, campionul mondial al F1, Jenson Button, este un veteran de curse. Acum sa retras din Formula 1, el se lupta pentru a castiga – si pentru distractie – dar nu cu nici un cost. El a acordat o atenție deosebită detaliilor din jurul accidentului care a afectat mașina sora pe care o conduce SMP Racing, precum și colegii săi de la Le Mans, la începutul lunii mai la Total 6 Ore din Spa-Francorchamps. BR Engineering BR1-AER, condusă de Matevos Isaakyan, a ieșit brusc în aer la colțul Raidillon. A fost o priveliște uimitoare care nu a avut nici un prejudiciu conducătorului auto, din fericire, dar a instigat o investigație privind siguranța. În ajunul zilei testului de mâine de la Le Mans, Jenson Button a explicat: “Acum sunt pe deplin sigur și încrezător în mașină și în echipă. Apreciez transparența cu care echipa mi-a împărtășit toate informațiile legate de accident. .Ca rezultat, masina a fost modificata.Am testat-o ​​la Magny-Cours.Sunt destul de increzator. Șoferul britanic își va uni forțele cu Vitaly Petrov și Mikhail Aleshin pentru următoarele 24 de ore din Le Mans (16-17 iunie).

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES