More

  Latest Posts

  Jenson Button se simte încrezător îndreptându-se spre 24 de ore de Le Mans

  Jenson Button se pregătește să participe la 24 ore de la Le Mans la volanul SMMP Racing, non-hibrid LMP1. Campioana mondială din 2009 se simte bine în ceea ce privește fiabilitatea mașinii după accidentul mașinii sale sora la Total 6 Hours of Spa-Francorchamps.

  La vârsta de 38 de ani, campionul mondial al F1, Jenson Button, este un veteran de curse. Acum sa retras din Formula 1, el se lupta pentru a castiga – si pentru distractie – dar nu cu nici un cost. El a acordat o atenție deosebită detaliilor din jurul accidentului care a afectat mașina sora pe care o conduce SMP Racing, precum și colegii săi de la Le Mans, la începutul lunii mai la Total 6 Ore din Spa-Francorchamps. BR Engineering BR1-AER, condusă de Matevos Isaakyan, a ieșit brusc în aer la colțul Raidillon. A fost o priveliște uimitoare care nu a avut nici un prejudiciu conducătorului auto, din fericire, dar a instigat o investigație privind siguranța. În ajunul zilei testului de mâine de la Le Mans, Jenson Button a explicat: „Acum sunt pe deplin sigur și încrezător în mașină și în echipă. Apreciez transparența cu care echipa mi-a împărtășit toate informațiile legate de accident. .Ca rezultat, masina a fost modificata.Am testat-o ​​la Magny-Cours.Sunt destul de increzator. Șoferul britanic își va uni forțele cu Vitaly Petrov și Mikhail Aleshin pentru următoarele 24 de ore din Le Mans (16-17 iunie).


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss