More

  Latest Posts

  Jamie Chadwick câștigă din nou la COTA pentru a lua al doilea titlu W Series

  Jamie Chadwick a câștigat a doua cursă de la Austin pentru a câștiga al doilea titlu W Series duminică.

  Chadwick a deținut un avantaj de 10 puncte față de Alice Powell la această cursă, după ce a câștigat prima cursă de sâmbătă din Statele Unite. Pilotul Academiei Williams a repetat duminică isprava din pole, în fața titularului de pe locul doi, Abbi Pulling și Emma Kimilainen – care au ocupat locul 3 de pe locul șapte pe grilă în fața lui Sarah Moore.

  Dominantă de la început până la sfârșit, campioana-apărătoare și-a acumulat un avans de cinci secunde pentru a câștiga 15 puncte FIA Super License, în timp ce Pulling a urcat pe podiumul ei primar în serie, după ce a reținut-o pe Kimilainen, care și-a consolidat locul trei în clasament.

  Protagonista campionatului, Powell, a început de pe locul nouă și a terminat pe locul șase, s-a chinuit să treacă de Belen Garcia. Dar ea a terminat în cele din urmă înaintea spaniolei, pe locul 6, și s-a mulțumit cu locul doi în clasament.

  FCewofMXoAwJtxL scaled

  Chadwick a spus: „Am împins până la capăt. În plus, așa cum am făcut-o noi – sunt atât de fericită. A fost un an uimitor, sunt atât de fericită că termin pe primul loc. Trebuie să o felicit pe Alice [Powell] pentru că m-a împins până la capăt anul acesta.

  “Am o relație uimitoare cu Williams. Le sunt incredibil de recunoscătoare. Nu știu ce urmează, dar mă voi bucura mai întâi de acest moment și apoi voi pleca de acolo.”

  Primii opt piloți din campionat – Chadwick, Powell, Kimilainen, Nerea Martia, Sarah Moore, Fabienne Wohlwend, Pulling și Visser – au câștigat un loc în W Series 2022.

  Abbie Eaton a ratat cursa, suferind o fractură în cursa de sâmbătă, în timp ce Irina Sidorkova a ratat din cauza problemelor de viză – dar rusoaica se va alătura primilor opt anul viitor, deoarece este pilot W Series Academy.

  Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss