GP24 Media

LATEST POSTS

Jamie Chadwick câștigă din nou la COTA pentru a lua al doilea titlu W Series

Chadwick
Vizualizări: 19139

Jamie Chadwick a câștigat a doua cursă de la Austin pentru a câștiga al doilea titlu W Series duminică.

Chadwick a deținut un avantaj de 10 puncte față de Alice Powell la această cursă, după ce a câștigat prima cursă de sâmbătă din Statele Unite. Pilotul Academiei Williams a repetat duminică isprava din pole, în fața titularului de pe locul doi, Abbi Pulling și Emma Kimilainen – care au ocupat locul 3 de pe locul șapte pe grilă în fața lui Sarah Moore.

Dominantă de la început până la sfârșit, campioana-apărătoare și-a acumulat un avans de cinci secunde pentru a câștiga 15 puncte FIA Super License, în timp ce Pulling a urcat pe podiumul ei primar în serie, după ce a reținut-o pe Kimilainen, care și-a consolidat locul trei în clasament.

Protagonista campionatului, Powell, a început de pe locul nouă și a terminat pe locul șase, s-a chinuit să treacă de Belen Garcia. Dar ea a terminat în cele din urmă înaintea spaniolei, pe locul 6, și s-a mulțumit cu locul doi în clasament.

Jamie Chadwick câștigă din nou la COTA pentru a lua al doilea titlu W Series

Chadwick a spus: „Am împins până la capăt. În plus, așa cum am făcut-o noi – sunt atât de fericită. A fost un an uimitor, sunt atât de fericită că termin pe primul loc. Trebuie să o felicit pe Alice [Powell] pentru că m-a împins până la capăt anul acesta.

“Am o relație uimitoare cu Williams. Le sunt incredibil de recunoscătoare. Nu știu ce urmează, dar mă voi bucura mai întâi de acest moment și apoi voi pleca de acolo.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Primii opt piloți din campionat – Chadwick, Powell, Kimilainen, Nerea Martia, Sarah Moore, Fabienne Wohlwend, Pulling și Visser – au câștigat un loc în W Series 2022.

Abbie Eaton a ratat cursa, suferind o fractură în cursa de sâmbătă, în timp ce Irina Sidorkova a ratat din cauza problemelor de viză – dar rusoaica se va alătura primilor opt anul viitor, deoarece este pilot W Series Academy.

Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES