GP24 Media

LATEST POSTS

Jaguar I-Pace eTrophy își oprește activitatea

Vizualizări: 34742

Prima competiție suport pentru Formula E, Jaguar I-Pace eTrophy își oprește activitatea după doar două sezoane.

Competiția bazată pe SUV-ul electric I-Pace a debutat în sezonul 2018/2019 și a fost primul campionat suport pentru Formula E.

James Barclay, directorul echipei Jaguar Formula E: “Seria a reușit să atingă targeturile pe care ni le-am propus. Totuși, din cauza acestor vremuri problematice, noi am revizuit strategia și am ales decizia ca Jaguar I-Pace eTrophy să își oprească motoarele după două sezoane de succes. Rămânem în continuare foarte determinați în privire cu motorsportul electric, dar și cu programul nostru din Formula E ce este o parte foarte importantă pentru tranziția la mobilitate electrică. Eu privesc cu optimism reînceperea sezonului și sperăm să dăm drumul la treabă atunci când va putea fi posibil pentru echipe, fani și parteneri”.

După această decizie, sezonul actual din eTrophy se va opri, iar rezultatele vor rămâne la fel ca la ultima etapă. Primul campion din istoria acestei competiții a fost brazilianul Sergio Jimenez.

Foto-Facebook-Jaguar

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES