More

  Latest Posts

  Jaguar I-Pace eTrophy își oprește activitatea

  Prima competiție suport pentru Formula E, Jaguar I-Pace eTrophy își oprește activitatea după doar două sezoane.

  Competiția bazată pe SUV-ul electric I-Pace a debutat în sezonul 2018/2019 și a fost primul campionat suport pentru Formula E.

  James Barclay, directorul echipei Jaguar Formula E: “Seria a reușit să atingă targeturile pe care ni le-am propus. Totuși, din cauza acestor vremuri problematice, noi am revizuit strategia și am ales decizia ca Jaguar I-Pace eTrophy să își oprească motoarele după două sezoane de succes. Rămânem în continuare foarte determinați în privire cu motorsportul electric, dar și cu programul nostru din Formula E ce este o parte foarte importantă pentru tranziția la mobilitate electrică. Eu privesc cu optimism reînceperea sezonului și sperăm să dăm drumul la treabă atunci când va putea fi posibil pentru echipe, fani și parteneri”.

  După această decizie, sezonul actual din eTrophy se va opri, iar rezultatele vor rămâne la fel ca la ultima etapă. Primul campion din istoria acestei competiții a fost brazilianul Sergio Jimenez.

  Foto-Facebook-Jaguar

   

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss