More

  Latest Posts

  Jaguar I-Pace eTrophy își oprește activitatea

  Prima competiție suport pentru Formula E, Jaguar I-Pace eTrophy își oprește activitatea după doar două sezoane.

  Competiția bazată pe SUV-ul electric I-Pace a debutat în sezonul 2018/2019 și a fost primul campionat suport pentru Formula E.

  James Barclay, directorul echipei Jaguar Formula E: “Seria a reușit să atingă targeturile pe care ni le-am propus. Totuși, din cauza acestor vremuri problematice, noi am revizuit strategia și am ales decizia ca Jaguar I-Pace eTrophy să își oprească motoarele după două sezoane de succes. Rămânem în continuare foarte determinați în privire cu motorsportul electric, dar și cu programul nostru din Formula E ce este o parte foarte importantă pentru tranziția la mobilitate electrică. Eu privesc cu optimism reînceperea sezonului și sperăm să dăm drumul la treabă atunci când va putea fi posibil pentru echipe, fani și parteneri”.

  După această decizie, sezonul actual din eTrophy se va opri, iar rezultatele vor rămâne la fel ca la ultima etapă. Primul campion din istoria acestei competiții a fost brazilianul Sergio Jimenez.

  Foto-Facebook-Jaguar

   

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss