More

  Latest Posts

  Jack Miller readuce Ducati în frunte în FP2

  Cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Qatar a readus Ducati în fruntea ierarhiei. La fel ca vinerea trecută, Jack Miller a fost cel mai rapid pilot în sesiunea de antrenamente cu numărul doi.

  Cel de-al doilea antrenament liber de azi a fost un deja vu cu ceea ce am trăit în antrenamentul secund de vinerea trecută. Jack Miller și Francesco Bagnaia au adus un 1-2 pentru Ducati, în timp ce, Johann Zarco a trecut peste căzătura din FP1 și a încheiat pe locul al treilea, într-un top trei format eminamente din piloți cu motociclete italienești.

  Fabio Quartararo a fost cel mai rapid pilot al celor de la Yamaha, francezul clasându-se pe locul al patrulea. Jorge Martin a continuat forma excelentă din FP1 și a reușit să închidă top cinciul zilei. Aleix Espargaro a continuat forma de după-amiază și a adus Aprilia pe șase.

  Top zecele zilei a fost completat în ordine, de Franco Morbidelli, Alex Rins, Maverick Vinales și Stefan Bradl. Miguel Oliveira a fost din nou cel mai rapid pilot KTM și a încheiat pe 11. Imediat în spatele său a sosit Danilo Petrucci, pe o altă motocicletă KTM, în timp ce, pe 13 l-am regăsit pe Joan Mir, campionul mondial în exercițiu nereușind să se regăsească în sesiunea de seară.

  Forma execrabilă a lui Valentino Rossi a continuat și în FP2. Legendarul pilot italian a încheiat abia pe 14 și va fi nevoit să treacă prin furcile caudine din Q1 pentru a face pasul spre Q2. Topul primilor 15 clasați în FP2 a fost completat de Takaaki Nakagami.

  În spatele pilotului japonezului au sosit in corpore alți doi piloți Honda, în persoanele lui Alex Marquez și Pol Espargaro. Brad Binder a avut o prestație dezamăgitoare, clasarea sa pe locul 18 fiind elocventă în acest sens. Enea Bastianini și Luca Marini au completat top 20, în timp ce, Lorenzo Savadori și Iker Lecuona au fost ultimii clasați din FP2.

  Acțiunea din Qatar va continua mâine cu ultimele două antrenamente libere, FP3 și FP4, dar și cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pe grila de start pentru întrecerea de duminică seara.

  Mai jos puteți vedea clasamentul integral al sesiunii secunde din Qatar. Pentru mai multe știri din MotoGP, click AICI.

  Jack Miller

   

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss