More

  Latest Posts

  Istoria Toyota în GT500, în imagini

  Toyota și-a început implicarea în clasa premiere a Super GT Series la sfârșitul sezonului inaugural în 1994, apoi a trecut la normă întreagă în 1995. De atunci, Toyota a câștigat mai multe curse de clasă GT500 decât oricare alt producător: echipele și vehiculele Toyota GT500 au câștigat 72 de curse de campionat, 10 campionate de piloți și 9 campionate de echipe GT500.

  Aceasta include, desigur, anii petrecuți în curse cu legendarul Toyota Supra de a patra generație și include anii în care Toyota a fost reprezentată de insigna de lux Lexus, cu mașini bazate pe modelele lor populare de performanță precum SC430, RC F și LC500. În 2020, insigna Toyota a revenit cu seriozitate odată cu intrarea GR Supra de generația a cincea, pentru a-și continua incredibilul drum spre vârful GT500.

  Această galerie este o istorie pe ani a implicării Toyota în GT500, conținând multe fotografii din arhivele media Toyota Gazoo Racing, capturate în perioada 2000-2020.

  Sursa: Toyota Gazoo Racing

  Photocredit: Toyota Gazoo Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss