More

  Latest Posts

  Istoria Nissan în GT500, în imagini

  Dintre „cei trei mari” producători auto japonezi, doar Nissan a fost implicat în clasa GT500 a Seriei Super GT de uzină, încă de la prima cursă a sezonului inaugural la Fuji Speedway în 1994. În primele două sezoane, clasa a fost cunoscută sub numele de „GT-1”.

  Echipele GT500 ale Nissan, sprijinite de uzină, s-au combinat pentru a câștiga unsprezece campionate de piloți GT500, zece campionate pentru echipe GT500 și 63 de curse de campionat din categoria premier din 1994 până în 2020. Au fost reprezentate în GT500 de patru generații diferite ale legendarei GT -R / Skyline GT-R, precum și două generații diferite de Z-Car și chiar S13 Silvia, la începutul istoriei seriei.

  Această galerie este o cronologie de la an la an a implicării Nissan în Super GT în GT500, iar majoritatea fotografiilor pe care le vedeți în această galerie provin direct din galeria extinsă a producătorului – dintre care unele au fost dezgropate la începutul acestui an.

  Sursa: Super GT

  Photocredit: Super GT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss