More

  Latest Posts

  Istoria Honda în GT500, în imagini

  În timp ce Nissan și Toyota erau active în GT500 încă din primul sezon al Seriei Super GT din 1994, rivalii lor de la Honda nu s-au implicat într-un efort complet de uzină până în 1997. Dar când au venit pe scenă, au stabilit imediat că vor inova și domina în clasa premier Super GT, fostul Campionat All-Japan GT (JGTC).

  La încheierea sezonului Super GT 2020, mașinile Honda GT500 au câștigat 58 de curse, cinci campionate de piloti GT500 și șase campionate de echipe GT500.

  În timp ce supercarul NSX cu motor mediu a obținut o mare parte din succesul Honda în GT500, s-au găsit și succes și în mașinile cu motor frontal, inclusiv în sezonul trecut, când Honda a cucerit Campionatul GT500 cu motorul frontal NSX-GT 2020, care a fost construit în deplină conformitate cu reglementările tehnice unificate din Class One.

  Această galerie este o altă istorie, de la an la an, a implicării Honda în GT500, evidențiind cele mai reușite și mai memorabile mașini care reprezintă producătorul.

  Sursa: Super GT

  Photocredit: Super GT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss