Latest Posts

Inter Europol îl adaugă pe Isaakyan echipajului pentru ELMS și Le Mans

Vizualizări: 33267

Matevos Isaakyan a fost confirmat alături de Rene Binder și Kuba Miechowski pentru echipajul #34 Inter Europol cu modelul Ligier JS P217 Gibson. Pentru Isaakyan este oportunitatea perfectă de a se întoarce la volanul unui prototip de anduranță, prima etapă din ELMS fiind programată luna aceasta pe Paul Ricard.

“Aștept cu nerăbdare să pilotez pentru Inter Europol Competition atât în ELMS cât și la Le Mans. Sunt bucuros că acum am ocazia să pilotez alături de Rene și Kuba, nu împotriva lor. Avem o echipă foarte puternică și abia aștept să demonstrăm asta pe circuit.” declara Matevos Isaakyan.

Sascha Fassbender, team managerul echipei, este încântat de echipajul lor și așteaptă încrezător începutul de sezon, “Cu toții așteptăm cu nerăbdare startul de sezon după această pauză lungă, și suntem încântați că avem trei piloți valoroși împărțind același cockpit. Băieții se cunosc de mult timp și se pot completa reciproc foarte bine. Cu siguranță va fi o stagiune interesantă.”

Venirea lui Isaakyan este un plus pentru echipă înaintea unui sezon foarte încărcat pentru toată lumea. Experiența acestuia alături de SMP Racing atât la LMP2 cât și la LMP1 constituie un mare avantaj în special pentru clasica de la Le Mans reprogramată anul acesta pentru luna Septembrie.

Inter Europol planificaseră inițial un asalt cu patru modele pentru ELMS, două la P2 și două la P3, din păcate efortul acestora se va reduce la doar o mașină pentru fiecare clasă, probleme cauzate evident de pandemia de COVID-19. Chiar și așa echipa speră la rezultate cât mai bune în 2020 iar pentru asta au pregătit și o schemă nouă de culori pentru cele două modele Ligier.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss