Latest Posts

Inception Racing intră în IMSA GTD cu McLaren

Vizualizări: 20283

Inception Racing a anunțat că va participa la sezonul complet 2022 al campionatului IMSA WeatherTech SportsCar cu un McLaren 720S GT3 în clasa GT Daytona.

Știrea vine după o intrare unică a echipei britanice la Petit Le Mans de anul trecut, care se încheie pe Road Atlanta, în care Brendan Iribe, Frederik Schandorff și Ben Barnicoat s-au clasat pe locul 12 la clasă, după ce Iribe a fost prins într-un accident.

Iribe va împărți sarcinile de conducere pe tot sezonul cu copilotul obișnuit Ollie Millroy în 2022, Schandorff l-a înlocuit pe Millroy la Petit Le Mans anul trecut din cauza angajamentelor familiale.

Pilotul danez Schandorff li se alătură lui Iribe și Millroy pentru cursa Rolex 24 de deschidere a sezonului de la Daytona, în această lună, alături de Jordan Pepper, care a făcut parte din formația Spa 24 Hours de la Inception anul trecut.

Sud africanul Pepper urma să se alăture echipei din nou pentru runda sa de acasă la Intercontinental GT Challenge din Kyalami, înainte ca aceasta să fie amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Inception

Şeful echipei Shaun Goff a comentat: „Nu există o modalitate mai bună de a începe campania noastră din 2022 decât să mergem în Statele Unite pentru un astfel de eveniment emblematic.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ne-am făcut debutul în IMSA cu doar câteva luni în urmă, așa că suntem cu toții foarte încântați să punem mingea în joc pentru un sezon întreg.

„Sezonul nostru 2021 s-a încheiat destul de brusc din cauza anulării a ceea ce ar fi fost ultimul nostru eveniment al anului în Kyalami. După o odihnă bine meritată în vacanța de Crăciun, echipa este nerăbdătoare să meargă la Daytona.”

Inception nu va fi singura echipă McLaren de pe grila pentru Rolex 24, deoarece Crucial Motorsports își va face debutul IMSA la Daytona, în timp ce se angajează într-un program Michelin Endurance Cup.

Paul Holton, Lance Bergstein, Jon Miller și Patrick Gallagher vor împărţi 720S GT3-ul echipei la Daytona, Holton fiind alături de concurenții McLaren Barnicoat și Rob Bell pentru debutul echipei în runda IGTC de 8 ore din Indianapolis de anul trecut.

Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss