More

  Latest Posts

  Inception Racing intră în IMSA GTD cu McLaren

  Inception Racing a anunțat că va participa la sezonul complet 2022 al campionatului IMSA WeatherTech SportsCar cu un McLaren 720S GT3 în clasa GT Daytona.

  Știrea vine după o intrare unică a echipei britanice la Petit Le Mans de anul trecut, care se încheie pe Road Atlanta, în care Brendan Iribe, Frederik Schandorff și Ben Barnicoat s-au clasat pe locul 12 la clasă, după ce Iribe a fost prins într-un accident.

  Iribe va împărți sarcinile de conducere pe tot sezonul cu copilotul obișnuit Ollie Millroy în 2022, Schandorff l-a înlocuit pe Millroy la Petit Le Mans anul trecut din cauza angajamentelor familiale.

  Pilotul danez Schandorff li se alătură lui Iribe și Millroy pentru cursa Rolex 24 de deschidere a sezonului de la Daytona, în această lună, alături de Jordan Pepper, care a făcut parte din formația Spa 24 Hours de la Inception anul trecut.

  Sud africanul Pepper urma să se alăture echipei din nou pentru runda sa de acasă la Intercontinental GT Challenge din Kyalami, înainte ca aceasta să fie amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

  Inception

  Şeful echipei Shaun Goff a comentat: „Nu există o modalitate mai bună de a începe campania noastră din 2022 decât să mergem în Statele Unite pentru un astfel de eveniment emblematic.

  „Ne-am făcut debutul în IMSA cu doar câteva luni în urmă, așa că suntem cu toții foarte încântați să punem mingea în joc pentru un sezon întreg.

  „Sezonul nostru 2021 s-a încheiat destul de brusc din cauza anulării a ceea ce ar fi fost ultimul nostru eveniment al anului în Kyalami. După o odihnă bine meritată în vacanța de Crăciun, echipa este nerăbdătoare să meargă la Daytona.”

  Inception nu va fi singura echipă McLaren de pe grila pentru Rolex 24, deoarece Crucial Motorsports își va face debutul IMSA la Daytona, în timp ce se angajează într-un program Michelin Endurance Cup.

  Paul Holton, Lance Bergstein, Jon Miller și Patrick Gallagher vor împărţi 720S GT3-ul echipei la Daytona, Holton fiind alături de concurenții McLaren Barnicoat și Rob Bell pentru debutul echipei în runda IGTC de 8 ore din Indianapolis de anul trecut.

  Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss