GP24 Media

LATEST POSTS

În acest weekend etapă națională de Viteză in Coasta 2 la Șugaș Băi!

Vizualizări: 17502

Trofeul Metalubs Șugaș Băi organizat de către clubul Auto Crono este a 3-a etapă din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta 2 și se va desfășura in 25 iulie 2020 pe drumul ce leagă Sfântu Gheorghe de stațiunea Șugaș Băi.Într-un decor de poveste, concurenții din cadrul Campionatului Național de Viteza in Coasta 2 își vor testa îndemanarea si vor începe lupta cu secundele , pe un traseu al cărei lungime are 3.6 km , un traseu tehnic și de viteză. Programul complet al competiției : Deschiderea parcului de service 7:30 Verificări tehnice inițiale 08:00-09:50 Prima ședință CCS 10:00 Recunoașteri I-II 10:15 Deschiderea temporară a circulației 13:00-13:30 Antrenament cronometrat 13:45-14:30 Manșă de concurs I 14:30-16:20 Deschiderea temporară a circulației 16:20-16:50 Manșă de concurs II 17:05-18:30 Afișarea rezultatelor provizorii 18:30 Festivitatea de premiere 19:00.Ca in fiecare, an partenerul nostru METALUBS este alături de noi și vine in sprijinul organizării evenimentului, METALUBS HIGH LUBRICATION, furnizor de produse pentru reducerea frecării şi de lubrifianți speciali. Produsele pot fi aplicate în mai multe domenii: auto, industrial, utilaje, echipamente industriale, motociclete, biciclete. Produsele includ: tratamente de motor, tratamente de carburant, tratamente de transmisie, soluții de curățat motoare, uleiuri de motor, vaseline high tech şi produse speciale. Cu aceste produse puteți aplica un tratament pentru motor, transmisie, carburant pentru a obține rezultate deosebite in lupta contra secundelor in timpul cursei.Partenerii evenimentului : Metalubs High Lubrication , Autoștiri , Autorally, Mesagerul de Covasna , Háromszék , Hirmondó, Sepsi Radio, Sláger Radio, Observatorul de Covasna , WE Radio Sfantu Gheorghe , Tractări auto Ungureanu.

Galerie Foto: Ana Maria Florea, Andrei Padure

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES