More

  Latest Posts

  Tarabelli, Vîlsan, Cristea şi Şurubariu, pe primul loc în competiţiile automobilistice naţionale desfăşurate în weekend.

  Italianul Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing, care şi în sezonul competiţional 2022 concurează la CS Krepelka Motorsport, a avut o evoluţie spectaculoasă la etapa de la Rânca din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă (CNVC).

  El a reuşit să se impună atât la clasa 4B, cât şi la grupa 4, dovedindu-şi încă o dată măiestria la volan. Tot la Rânca, dar în CNVC-2, a concurat de la clubul ACS Pro Timiş pilotul Darius Vilsan. Acesta s-a clasat pe prima poziţie la clasa 5B şi la grupa 5, ocupând totodată locul al doilea la Open şi la categoria 1.

  Tarabelli

  În etapa de la Ploieşti a Campionatului Naţional de Super Slalom, o altă competiţie de nivel înalt organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, încă doi piloţi reprezentând cele două cluburi de automobilism din vestul ţării au reuşit să obţină clasări fruntaşe. Mihai Şurubariu (CS Krepelka Motorsport) a câştigat clasa 3, iar Alexandru Cristea (ACS Pro Timiş) a fost primul la clasa juniorilor 2, bifând deja a doua victorie din acest an.

  În aceeaşi competiţie, dar la juniori 1, Dragoş Cristea a ocupat locul al patrulea, iar Vlad Tătăreanu a încheiat pe poziţia a cincea. Echipa AMI Racing, alcătuită din piloţii care reprezintă cluburile Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş, s-a clasat pe locul al doilea, rămânând astfel la conducerea clasamentului provizoriu.

  Tarabelli

  Mulţumim sponsorilor şi partenerilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători. – Alexandru Krepelka, conducătorul cluburilor ACS Pro Timişoara şi CS Krepelka Motorsport –

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
  Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport
  Photocredit: Arhiva - Krepelka Motorsport

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat - Krepelka Motorsport

  Latest Posts

  Don't Miss