GP24 Media

LATEST POSTS

Octavian Ciovică reușește să câștige Trofeul Audi Brașov în ultima etapă din CNVC

octavian
Vizualizări: 27006

În acest weekend s-a desfășurat ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă pe Drumul Poienii din Brașov. Octavian Ciovică a reușit încă o victorie la un ecart important, primind cu această ocazie și trofeul de Campion Național.

Cu un timp de 4.21.051, eroul local Ciovică a fost cu 6.274s mai rapid decât ocupantul locului 2, Lucian Răduț, și cu 9.699s decât Călin Făgădar, aflat pe ultima treaptă a podiumului.

Încă din ziua de vineri, mașinile și prototipurile au fost parcate pe culoarul dintre Cinema Astra și Colegiul Național Aprily Lajos. Un număr record de 99 de participanți se aflau pe lista inițială de start. Spectatorii au putut fotografia mașinile pe tot parcursul weekend-ului, accesul în parc service fiind nerestricționat. S-au dat autografe, s-au făcut poze cu piloții, o adevărată plăcere pentru publicul brașovean.

Ciovica

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sâmbătă dimineață la ora locală 9 au început să se audă motoarele. Temperaturile scăzute le-au creat problemele piloților, unii dintre ei având probleme cu pornirea de pe loc. Primul incident serios s-a produs în postul 17. Frânele lui Florin Durche s-au aprins în recunoașterea nr 2. Acest fapt a dus la abandonul unui pilot foarte iubit de fani și la o întârziere importantă a programului de start. Astfel manșa secundă de antrenamente cronometrate a fost mutată pentru ziua de sâmbătă în locul recunoașterii nr 4.

Din păcate, în aceeași primă zi, a fost semnalat și abandonul lui Emil Ghinea cu un prototip Norma M20F după o problemă la cutia de viteză. Ziua de sâmbătă se încheia cu același Tavi Ciovică pe prima poziție, urmat de Alexandru Pițigoi și Mihai Leu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Duminică, ziua marilor rezultate, găzduia și această etapă. Ostilitățile au început la ora 8.30 cu recunoașterea nr 3. O conductă spartă a îngreunat trecerea prin virajele 1 și 2, însă nu au fost semnalate incidente. După cel de-al doilea antrenament trasam concluzia, Ciovică putea fi învins doar cu o eroare proprie.

La ora 13.30 începea prima manșă de concurs. Traseul era plin de spectatori, mai ales în “tribuna” din postul 6. În uralele publicului, piloții pornesc în fuga nebună spre Belvedere. În jurul orei 18.00 se afișau rezultatele finale. Piloții coboară pentru ultima oară traseul brașovean și salută publicul de pe margine.

Ciovica

A urmat o festivitate glorioasă de decernare a premiilor la care a fost prezent și viceprimarul orașului, domnul Sebastian Rusu.

La categoria I s-a impus Lucian Răduț, urmat pe podium de Călin Făgădar și Alexandru Pițigoi, care devine campion național după o luptă purtată până în ultimul metru cu Costel Cășuneanu.

La categoria II, trofeul i-a revenit lui Octavian Ciovică. El a fost secondat de Aurelean Andronache cu modelul Speed Car GT1000R. Pe locul 3 s-a clasat Răzvan Dragomir cu al său Silver Car S2.

Ciovica

CiovicaCiovica

Sursa: GP24 Media / Ionut Popa
Photocredit: GP24 Media / Ionut Popa
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ionut Popa

Ionut Popa

Cu o scriere clară și coerentă, Ionuț este recunoscut în motosportul național pentru articolele despre Formula 1. Știe istoria F1 de la Farina la Verstappen și spune cu mâna pe inimă că Ascari, Moss, Clark, Stewart, Prost, Senna și Schumacher au fost piloții care s-au apropiat de pilotajul pur, perfect. Mai mult decât atât, recent a debutat în lumea vitezei în coastă, fiind pasionat atât de urcările pe picioare în munți, cât și de cele cu accelerația la sol.

RELATED ARTICLES