GP24 Media

LATEST POSTS

IMSA va vizita Laguna Seca în septembrie

Vizualizări: 16091

IMSA își schimbă calendarul din 2021. Campionatul WeatherTech SportsCar a fost inițial programat să meargă la Laguna Seca în aprilie anul viitor, dar călătoria în California va avea loc în sfârșit în perioada 10 – 12 septembrie, cu două săptămâni înainte de întâlnirea Long Beach (24). / 26 septembrie). 

„Publicul de pe Coasta de Vest este extrem de valoros pentru toate părțile interesate și această schimbare necesară oferă cea mai bună oportunitate de a servi numeroșii noștri fani ai cursei IMSA din California”, a declarat John Doonan, președintele IMSA. În plus, este important ca echipele noastre de campionat să aibă programate cele două curse din spate în California. ”

Runda Laguna Seca va avea un format de 2h40 cu prezența DPi, LMP2, GTLM și GTD. IMSA Michelin Pilot Challenge, Lamborghini Super Trofeo North America și Global Mazda MX5-Cup vor fi, de asemenea, la Laguna Seca. În ceea ce privește întâlnirea Long Beach, formatul va fi de 100 de minute sâmbătă, 25 septembrie, pentru DPi, GTLM și GTD. Această întâlnire va servi ca finală a campionatului WeatherTech Sprint Cup pentru categoria GTD.

Sursa: IMSA
Photocredit: IMSA
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES