More

  Latest Posts

  IMSA va vizita Laguna Seca în septembrie

  IMSA își schimbă calendarul din 2021. Campionatul WeatherTech SportsCar a fost inițial programat să meargă la Laguna Seca în aprilie anul viitor, dar călătoria în California va avea loc în sfârșit în perioada 10 – 12 septembrie, cu două săptămâni înainte de întâlnirea Long Beach (24). / 26 septembrie). 

  „Publicul de pe Coasta de Vest este extrem de valoros pentru toate părțile interesate și această schimbare necesară oferă cea mai bună oportunitate de a servi numeroșii noștri fani ai cursei IMSA din California”, a declarat John Doonan, președintele IMSA. În plus, este important ca echipele noastre de campionat să aibă programate cele două curse din spate în California. ”

  Runda Laguna Seca va avea un format de 2h40 cu prezența DPi, LMP2, GTLM și GTD. IMSA Michelin Pilot Challenge, Lamborghini Super Trofeo North America și Global Mazda MX5-Cup vor fi, de asemenea, la Laguna Seca. În ceea ce privește întâlnirea Long Beach, formatul va fi de 100 de minute sâmbătă, 25 septembrie, pentru DPi, GTLM și GTD. Această întâlnire va servi ca finală a campionatului WeatherTech Sprint Cup pentru categoria GTD.

  Sursa: IMSA

  Photocredit: IMSA


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss