GP24 Media

LATEST POSTS

IMSA Enduro LMP2 pentru DragonSpeed

Vizualizări: 14946

Apărând Rolex 24 la Daytona LMP2, DragonSpeed ​​va lansa o singură intrare ORECA 07-Gibson în cele patru curse ale Michelin Endurance Cup. Seria de anduranță din cadrul Campionatului IMSA WeatherTech Sportscar include Rolex 24, Mobil 1 Sebring 12 Hours, Sahlen’s 6 Hours of the Glen și Motul Petit Le Mans.

Mașina # 81 va fi echipată pentru toate cele patru curse de americanul Rob Hodes și Garett Grist, duo-ul absolvent al European Le Mans Series, unde au împărțit un LMP3 pentru Neilsen Racing în sezonul trecut.

Aceștia vor fi susținuți la Daytona până în 2020, Rinus Veekay, debutantul din seria NTT Indycar Series și Ben Hanley, prezentatorul DragonSpeed, învingătorul LMP2 din 2020, care își începe al șaselea sezon alături de echipa condusă de Elton Julian.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pilotul cotat bronz, Hodes, s-a ridicat în clasamentele marca Ferrari și Lamborghini înainte de a trece la LMP3 în 2018, și de a câștiga un podium la debutul LMP2 la Petit Le Mans anul acesta, în echipa Inter Europol.

Câștigător obișnuit al cursei Road to Indy la începutul carierei sale, Grist, clasificat la Silver, a făcut trecerea la sportscar în 2017, demonstrându-și rapid ritmul și consecvența în LMP3 și bucurându-se de primul său gust al LMP2 la Le Mans 24h din acest an.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Rob Hodes a spus: „Sunt foarte încântat că intru în prima mea cursă de 24 de ore cu o echipă remarcabilă precum DragonSpeed. Colegii mei nu ar putea fi mai buni, este o onoare să merg la curse cu piloți de calibrul partenerilor mei LMP3, Garett, Rinus și Ben. Trebuie să-i mulțumesc lui Charles Crews pentru că le-a adus pe toate împreună într-un termen scurt. Rolex va fi o mare provocare, dar îmi plac șansele noastre! ”

Garett Grist a spus: „Este minunat să te alături DragonSpeed ​​pentru Daytona și întreaga Cupă Michelin Endurance. Am învățat multe despre LMP2 la Le Mans anul acesta și aștept cu nerăbdare să aduc acele lecții în campania noastră IMSA. Ar trebui să avem una dintre cele mai puternice formații cu doi piloți Indycar și Rob Hodes, care a ajuns incredibil de puternic în ultimele sezoane, combinat cu echipa care a câștigat ultimele două Rolex 24 în LMP2. Mulțumirile mele Rob și echipei pentru această oportunitate. ”

Rinus Veekay a spus: „Pentru primul meu Rolex 24 vreau să concurez pentru câștigul din clasa noastră și știu că pot face asta cu DragonSpeed ​​și cu această distribuție de piloți incitantă. Vreau să îi mulțumesc lui Rob pentru că m-a ales să fac parte din această intrare și pentru încrederea sa în mine. Abia aștept debutul IMSA și șansa de a lupta pentru treapta superioară a podiumului LMP2. ”

Ben Hanley a spus: „Este minunat să ne întoarcem la Daytona cu mașina # 81 pentru a câștiga o nouă victorie în LMP2, cu un grup atât de impresionant de coechipieri noi, împreună cu echipajul nostru incredibil de dedicat și loial. Sperăm cu toții ca pandemia să se relaxeze puțin, la timp pentru testul Roar Before the 24, care începe pe 22 ianuarie. Aștept cu nerăbdare noul format pentru Roar, precum și al patrulea meu Rolex 24. ”

„Suntem foarte încântați să-i întâmpinăm pe Rob și Garett în familia DragonSpeed”, a spus directorul echipei, Elton Julian. „Amândoi ne-au impresionat, fiind pe drumul cel bun în ELMS și așteptăm cu nerăbdare să-i ajutăm să facă tranziția în LMP2, ajutată de timpul suplimentar oferit de Michelin Endurance Cup. Obiectivul nostru este să ajungem pe podiumuri și să obținem suficiente puncte pentru a fi în cursa pentru titlu la final. Concurența din categoria LMP2 a IMSA este mai puternică ca niciodată, așa că suntem încântați să adăugăm talentele lui Rinus Veekay și Ben Hanley în calitate de copiloti la Daytona. ”

DragonSpeed ​​urmează să înscrie o a doua mașină la Rolex 24 de la Daytona, cu confirmarea anterioară a unei echipe care îl include pe Eric Lux ca pilot.

Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar
Photocredit: IMSA WeatherTech Sportscar
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES