Latest Posts

Hyundai va fi prezent în BTCC

Vizualizări: 57911

Sigla Hyundai își va face debutul în Campionatul Britanic de Turisme (BTCC) în 2020, cu două mașini noi oferite de echipa independentă Exceler8 Motorsport.

O încredințare de săptămâna aceasta de a construi două noi Hyundai i30 Fastback N Performance pentru BTCC, reprezintă un set up considerabil pentru Exceler8. Echipa a intrat în serie pentru prima dată în 2019 cu două modele MG6 construite în 2012 și deținute anterior de Triple Eight Racing și AmDTuning.

Planurile inițiale ale echipei Exceler8 de a rula cu un Mini în BTCC au fost anulate fiindcă nici un model Mini nu respectă regula minumului de lungime pentru BTCC. Echipa de bază Suffolk se ocupă ca JCW Mini Challenge să înlocuiască Renault Clio Cup, ca suport pentru sezonul 2020.

Cele două Hyundai vor rula în campionat ca independente. Directorul echipei Exceler8, Oliver Shepherd speră implicarea mărcilor în viitor, în special prin rețeaua dealerului brandului. La fel ca și succesul din WRC, Hyundai are o echipă de hatchback-uri i30 N în WTCR.

 

Hyundai va fi prezent în BTCC

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varianta aleasă este coupe-ul Fastback ce oferă avantaje la fel ca varianta de stradă lansată în 2019. Aceasta a fost aleasă pentru că are o creștere de 7% în rigiditatea torsională față de i30 N hatchback care a fost scos la vânzare în 2017.

 

 

 

 

 

Construcția noilor mașini a început în Septembrie-echipa crede în experiența acumulată dintr-un an când rula cu cele două MG6,ce va fi benefică pentru procesul designului Hyundai-ului. Multe componente esențiale produse de Ray Mallock Ltd. pentru BTCC vor fi gata sa fie puse pe noile mașini.

Excelr8, desemenea luucrează atent cu Cosworth Electronics pentru a se asigura că noile mașini vor rezista în timp, acomodându-se efectiv la noile trenuri de rulare hybrid din BTCC, care urmează să apară in sezonul 2022.

Sursa: Ray Mallock Group
Photocredit: Britisch Touring Car Championship (BTCC)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ray Mallock Group

Latest Posts

Don't Miss