More

  Latest Posts

  Hunter-Reay se alătură echipei Ganassi Cadillac pentru Sebring

  Ryan Hunter-Reay i se va alătura lui Renger van der Zande și Sebastien Bourdais la Cadillac Racing pentru cursa de 12 ore de la Sebring de luna viitoare.

  Hunter-Reay și van der Zande au făcut echipă cu Jordan Taylor la Wayne Taylor Racing Cadillac DPi-V.R numărul 10 pentru a câștiga Petit Le Mans 2018, a terminat pe locul al doilea în cele 12 ore de Sebring și a câștigat pole-ul la Rolex 24 de la Daytona. Hunter-Reay, campionul IndyCar din 2012 și câștigătorul Indy 500 în 2014, nu are un loc cu normă întreagă pentru 2022. „Este de necrezut că Ryan Hunter-Reay este disponibil pentru a veni cu Cadillac la Sebring”, a spus directorul general al Chip Ganassi Racing, Mike Hull.

  „Chip Ganassi Racing și-a admirat capacitatea de a câștiga constant evenimente importante recunoscute la nivel global. Are acel talent special de a fi separator. „Suntem încântați că Ryan face parte integrantă din echipa noastră de la Twelve Hours of Sebring.” Hunter-Reay, care a câștigat și cele douăsprezece ore de la Sebring în 2020 cu Mazda, a declarat: „Sunt încântat să mă alătur echipei Chip Ganassi Racing și să mă întorc la Cadillac pentru a 70-a desfășurare a celor douăsprezece ore de Sebring.

  Mazda Team

  „Este o oportunitate extraordinară de a lucra cu una dintre cele mai bune echipe și producători din sporturile cu motor. Sebring este pista mea de acasă, iar cursa de 12 ore de la Sebring este unul dintre acele evenimente emblematice pe care te concentrezi în calitate de concurent. După ce am câștigat cursa generală din 2020, am fost dornic să revin cu o echipă de top și să concurez pentru o altă victorie.”

  Cadillac a câștigat trei dintre cele cinci curse de 12 ore de la Sebring International Raceway în competiția DPi din 2017. Anunțul de astăzi completează lista lui Ganassi pentru Sebring, deoarece Kevin Magnussen va împărți sarcinile de conducere cu Earl Bamber și Alex Lynn în intrarea Ganassi #02 Cadillac Accessories. În timp ce cele 12 ore au loc sâmbătă, a doua rundă a seriei NTT IndyCar se desfășoară pe Texas Motor Speedway duminică.

  • Mai multe știri despre IMSA găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss