More

  Latest Posts

  Hulkenberg exclude trecerea la IndyCar din „motive personale”

  Fostul pilot de Formula 1 Nico Hulkenberg a exclus trecerea la IndyCar după primul test de luna trecută, invocând „motive personale”.

  Hulkenberg a rămas fără un loc de cursă cu normă întreagă de când și-a pierdut locul în F1 cu Renault la sfârșitul anului 2019.

  El își păstrează un rol în F1 ca pilot de rezervă Aston Martin, după ce a avut două apariții înlocuitoare pentru echipa din Silverstone sezonul trecut.

  Pentru a evalua o potențială viitoare mutare în IndyCar, Hulkenberg a participat la un test cu echipa Arrow McLaren SP la Barber Motorsports Park în urmă cu două săptămâni, completând peste 100 de tururi.

  Hulkenberg a declarat pentru Motorsport.com înaintea testului că IndyCar a fost „cu siguranță interesant” pentru el și că cursa a părut „foarte plăcută și distractivă”.

  Dar într-o postare pe Twitter de joi, Hulkenberg a anunțat că nu se va muta în IndyCar.

  Hulkenberg

  „Actualizare rapidă cu privire la IndyCar: a fost interesant să testez un Indycar acum două săptămâni și îi sunt recunoscător Arrow McLaren SP pentru această oportunitate”, a scris Hulkenberg.

  “Totuși, din motive personale, am decis să nu merg mai departe. Vă țin la curent cu planurile mele de viitor.”

  Arrow McLaren SP a luat în considerare opțiuni pentru a-și extinde eforturile IndyCar la o a treia mașină în viitorul apropiat, cu o intrare suplimentară programată pentru Indianapolis anul viitor și mai târziu în sezon, înainte de un program cu normă întreagă în 2023.

  CEO-ul McLaren Racing, Zak Brown, a declarat înaintea testului că Hulkenberg a fost „drept în fruntea listei” pentru echipă atunci când a luat în considerare un al treilea pilot pentru viitor.

  Hulkenberg a devenit recent tată după ce soția sa a născut o fetiță în septembrie, făcând ca orice posibilă trecere la un program cu sediul în Statele Unite să fie un angajament mare de făcut.

  O serie de foști piloți de F1 au trecut la IndyCar în ultimii ani, inclusiv Romain Grosjean și Marcus Ericsson, care vor participa ambii cu normă întreagă în campionat anul viitor.

  Grosjean a impresionat de-a lungul sezonului său de începător cu Dale Coyne Racing în 2021, concurând în principal pe traseele rutiere și stradale, dar se va alătura Andretti Autosport pentru 2022 pentru un program de sezon.

  Mai multe ştiri despre IndyCar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss