More

  Latest Posts

  HubAuto Racing trece la MerMercedes-AMG GT3

  Un nou sezon pentru HubAuto Racing. Campionul en titre al Asian Le Mans Series în GT, a trecut de la Ferrari 488 GT3 la Mercedes-AMG GT3.

  „Am discutat cu mai mulți producători în 2020 și am avut anumite criterii care trebuiau respectate pentru ca o afacere să fie sigur stabilită”, a spus Morris Chen, șeful echipei. „Mercedes-AMG a demonstrat profesionalism și integritate, ceea ce este esențial pentru integrarea în echipa noastră.”

  HubAuto Racing va fi singura echipă care va concura cu un Mercedes-AMG GT3 în Asian Le Mans Series.

  Raffaele Marciello va fi căpitanul echipajului de la întâlnirea din Dubai. Pilotul Mercedes-AMG va fi susținut de Marcos Gomes și Liam Talbot, ambii familiarizați cu echipa lui Morris Chen.

  Sursa: Asian Le Mans Series
  Photocredit: HubAuto

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Asian Le Mans Series

  Latest Posts

  Don't Miss