Latest Posts

HubAuto Racing trece la MerMercedes-AMG GT3

Vizualizări: 27982

Un nou sezon pentru HubAuto Racing. Campionul en titre al Asian Le Mans Series în GT, a trecut de la Ferrari 488 GT3 la Mercedes-AMG GT3.

„Am discutat cu mai mulți producători în 2020 și am avut anumite criterii care trebuiau respectate pentru ca o afacere să fie sigur stabilită”, a spus Morris Chen, șeful echipei. „Mercedes-AMG a demonstrat profesionalism și integritate, ceea ce este esențial pentru integrarea în echipa noastră.”

HubAuto Racing trece la MerMercedes-AMG GT3

HubAuto Racing va fi singura echipă care va concura cu un Mercedes-AMG GT3 în Asian Le Mans Series.

Raffaele Marciello va fi căpitanul echipajului de la întâlnirea din Dubai. Pilotul Mercedes-AMG va fi susținut de Marcos Gomes și Liam Talbot, ambii familiarizați cu echipa lui Morris Chen.

Sursa: Asian Le Mans Series
Photocredit: HubAuto
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Asian Le Mans Series

Latest Posts

Don't Miss