More

  Latest Posts

  Herta, O’Ward, DeFrancesco şi Lux se alătură echipei DragonSpeed pentru Rolex 24

  Aşii din IndyCar, Colton Herta și Pato O’Ward, i se vor alătura lui Devlin DeFrancesco, debutant în IndyCar, și lui Eric Lux, pentru întoarcerea echipei DragonSpeed în Rolex 24 la Daytona.

  DragonSpeed, care a câștigat clasa LMP2 în deschiderea sezonului campionatului IMSA WeatherTech SportsCar în 2019 și 2020, a terminat cu DeFrancesco și Lux pe locul al treilea în cursa din 2021 și i-a împerecheat acum cu doi câștigători consacrați ai seriei IndyCar, O’Ward și Herta, mașina #81 fiind susținută de Kimoa.

  Directorul de echipă, Elton Julian, a comentat: „Acest lucru ne oferă o serie de atragere la DragonSpeed. Știm deja cât de bine pot evolua Eric și Devlin cu noi la Daytona de anul trecut și adăugând două dintre cele mai strălucitoare vedete ale IndyCar în 2022 – Herta şi O’Ward – echipa ne face perspectivele și mai incitante.

  „Nu mă pot abține să nu cred că este păcat că nu am putut să ne asigurăm un DPi pentru această cursă, pentru că această formație merită în mod clar unul! Majoritatea rivalilor noștri LMP2 sunt capabili să ofere o rulare rapidă, eficientă și fiabilă. Ne propunem să facem același lucru și să oferim vedetelor noastre – toate cu multă experiență Daytona – platforma de care au nevoie pentru a face diferența.

  „Sunt impresionat de IMSA și de evoluția LMP2 pe care au obținut-o până în 2022. Rolex și restul sezonului WeatherTech par a fi incredibil de competitivi, în LMP2 și în general.”

  Herta a spus: „Sunt destul de confortabil la Daytona, dar nu am condus niciodată un prototip până acum, așa că voi fi concentrat să mă ocup de asta. Faptul că DragonSpeed ​​a livrat în mod constant o mașină grozavă la Daytona este un spor de încredere și abia aștept să fac echipă cu Devlin și Pato.

  „Sunt foarte bun prieten cu ei de mult timp. A face echipă la Rolex va fi foarte distractiv și aștept cu nerăbdare să lucrez cu Eric ca unul dintre cei mai buni piloți Bronze.

  „Condusul în curse precum Rolex este atât de bun pentru dezvoltarea ta ca pilot, pregătindu-te pentru diferite situații și făcându-te mai adaptabil în ceea ce privește strategia de cursă și abordarea condusului.” a declarat Herta.

  O’Ward a adăugat: „Cred că este o formație grozavă care ne oferă o șansă reală de a câștiga. Facem toți parte din aceeași generație, așa că venirea împreună pentru această cursă face o reuniune foarte tare. Sunt câteva zile lungi în Daytona și ajută să te poți bucura de experiență alături de colegii tăi.

  „Cursele de mașini sport sunt foarte diferite de ceea ce facem noi în IndyCar, cu prioritate pe atingerea unui echilibru în mașină cu care toți piloţii sunt confortabili. Traficul intens cu viteze mari de închidere este o altă provocare, așa că factori precum răbdarea și consistența sunt esențiali la Rolex.”

  Mai multe ştiri despre IMSA găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss