More

  Latest Posts

  Heineken, noul partener oficial Formula E de bere și cidru

  Formula E numește compania Olandeză Heineken ca noul partener oficial de bere și cidru înaintea sezonului cinci.

  Formula E au anunțat noul parteneriat cu unul dintre cele mai mari branduri de bere, Heineken, înaintea sezonului cinci all-electric care începe pe 15 Decembrie în Arabia Saudită.

  Heineken va deveni partenerul global de bere și cidru al Formula E, parte a unui angajament pe mai mulți ani, care va vedea brandul bucurându-se de drepturi de acces și activare în anumite locații de cursă cheie, precum Santiago, Mexico City, Roma și New York.

  „Heineken și-au construit o reputație de prima clasă când vine vorba de interacțiunea cu fanii la mai multe locații de sponsorizare în toată lumea. Suntem foarte fericiți să aducem experiența lor în campionatul ABB FIA Formula E,” spune CEO-ul FIA Formula E, Alejandro Agag.

  „Este o perioadă incitantă pentru serie și implicarea unui brand premium global precum Heineken, confirmă că sportul continuă pe o traiectorie ascendentă.”

  Gianluca Di Tondo, Director Global Senior pentru Heineken, spune: „Formula E ne dă, nouă cei de la Heineken o oportunitate excelentă de a interacționa cu potențiali clienți mileniali și GenZ în orașe cheie în jurul lumii. Vom face asta arătându-le fanilor fațete neașteptate și interesante ale sportului, axândune în jurul a câtorva curse în mediu urban de-a lungul sezonului.

  „Acest nou parteneriat compimentează asociația noastră cu Formula 1, și alte platforme de sponsorizare precum UEFA Champions League sau cupa mondială de Rugby, care s-au dovedit a fi foarte bune în creșterea brandului nostru cât și pentru ocazii de băut în anumite zone.”

  Heineken a devenit partenerul global de bere F1 în 2016, și se bucură de sponsorizare de titlu la câteva curse de pe calendar, dar este înțeles că noul parteneriat cu Formula E nu va schimba nimic din angajamentul actual Heineken față de Formula 1.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss