GP24 Media

LATEST POSTS

Heineken, noul partener oficial Formula E de bere și cidru

Vizualizări: 14097

Formula E numește compania Olandeză Heineken ca noul partener oficial de bere și cidru înaintea sezonului cinci.

Formula E au anunțat noul parteneriat cu unul dintre cele mai mari branduri de bere, Heineken, înaintea sezonului cinci all-electric care începe pe 15 Decembrie în Arabia Saudită.

Heineken va deveni partenerul global de bere și cidru al Formula E, parte a unui angajament pe mai mulți ani, care va vedea brandul bucurându-se de drepturi de acces și activare în anumite locații de cursă cheie, precum Santiago, Mexico City, Roma și New York.

„Heineken și-au construit o reputație de prima clasă când vine vorba de interacțiunea cu fanii la mai multe locații de sponsorizare în toată lumea. Suntem foarte fericiți să aducem experiența lor în campionatul ABB FIA Formula E,” spune CEO-ul FIA Formula E, Alejandro Agag.

„Este o perioadă incitantă pentru serie și implicarea unui brand premium global precum Heineken, confirmă că sportul continuă pe o traiectorie ascendentă.”

Gianluca Di Tondo, Director Global Senior pentru Heineken, spune: „Formula E ne dă, nouă cei de la Heineken o oportunitate excelentă de a interacționa cu potențiali clienți mileniali și GenZ în orașe cheie în jurul lumii. Vom face asta arătându-le fanilor fațete neașteptate și interesante ale sportului, axândune în jurul a câtorva curse în mediu urban de-a lungul sezonului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Acest nou parteneriat compimentează asociația noastră cu Formula 1, și alte platforme de sponsorizare precum UEFA Champions League sau cupa mondială de Rugby, care s-au dovedit a fi foarte bune în creșterea brandului nostru cât și pentru ocazii de băut în anumite zone.”

Heineken a devenit partenerul global de bere F1 în 2016, și se bucură de sponsorizare de titlu la câteva curse de pe calendar, dar este înțeles că noul parteneriat cu Formula E nu va schimba nimic din angajamentul actual Heineken față de Formula 1.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES