More

  Latest Posts

  GT Sports Club se umple, iar PK Carsport revine

  Opt echipe care reprezintă 14 participanți și-au confirmat deja participarea la GT Sports Club în sezonul viitor. Șapte în GT2 European Series și șapte în GT Rebellion Series. 

  Dintre cei patru producători așteptați pe grila de start a noului campionat GT2, au fost confirmați trei: Audi, KTM și Porsche. Trei mărci sunt prezente pentru moment în seria GT Rebellion: Ferrari, Lamborghini și Mercedes.

  Vom vedea din nou PK Carsport pe piste cu un Audi R8 LMS GT2 încredințat lui Bert Longin și Peter Guelinckx. Echipa belgiană este cunoscută pentru implicarea sa în FIA GT, cu o victorie la Spa 24h din 2009. Cel puțin patru KTM X-Bow GT2 vor fi prezente prin True Racing și Reiter Engineering. Speed ​​Factory Racing va lansa un Porsche 911 GT2 RS pentru pilotul lituanian Rosteca Aurelios. Acesta va fi debutul echipei în GT. Villorba Corse se va alătura campionatului cu o montură care va fi anunțată în curând.

  În ceea ce privește campionatul GT Rebellion Series, Rinaldi Racing confirmă două Ferrari 488 GT3 și un 458 Italia GT3. Christian Hook și Manuel Lauck vor face echipă pe un 488 GT3. A doua mașină va fi pentru Pierre Ehret. Echipajul 458 Italia GT3 va fi anunțat la o dată ulterioară. AKKA-ASP va fi acolo cu o pereche de Mercedes-AMG GT3. Villorba Corse va fi, de asemenea, pe pistă cu un GT3. Barwell Motorsport este aproape de a-și finaliza programul cu cel puțin un Lamborghini Huracan GT3.

  Stéphane Ratel, președinte-fondator al SRO Motorsports Group, este încântat de această primă listă de intrări:  „Există întotdeauna un anumit grad de incertitudine atunci când lansezi o nouă serie. Cu toate acestea, nivelul de interes atât pentru Seria GT Rebellion, cât și pentru Seria Europeană GT2 ne face foarte siguri că vom atinge obiectivul nostru de 18 mașini pe fiecare grilă pentru primul an. Anunțul primelor 14 înscrieri este foarte încurajator și va convinge, fără îndoială, alte echipe și piloți să-și confirme intenția de a se alătura acestei noi platforme SRO special concepute pentru piloții neprofesioniști, oferind în același timp nivelul de servicii al celor mai multe serii GT. profesional. Acesta este locul potrivit. “

  Sursa: GT Sports Club

  Photocredit: GT Sports Club


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss