More

  Latest Posts

  GPX Racing se va alătura intrării în sezonul Asian Le Mans Series

  GPX Racing, cu sediul în Dubai, este cea mai recentă echipă care a declarat în mod public o intrare pentru seria Asian Le Mans din 2021.

  Echipa câștigătoare a Spa 24h din 2019 se întoarce acasă pentru a se pregăti pentru o intrare cu o singură mașină la Dubai 24 Hours 2021, ca apoi să treacă la Yas Marina Circuit, unde echipa va introduce un singur Porsche 911 GT3 R în toate cele patru curse din Asian Le Mans Series 2021.

  GPX se alătură unei intrări în creștere rapidă a mașinilor LMP2, LMP3 și GT3 pe lista sezonului complet, cu Absolute Racing, Rinaldi Racing, AF Corse (Formula Racing și Luzich Racing), TF Sport și D’Station Racing, făcându-și deja publice planurile de aderare la clasa GT3 și la alte intrări viitoare și semnificative din clasă.

  CEO-ul Asian Le Mans Series, Cyrille Taesch Wahlen, a confirmat săptămâna trecută la DSC că intrarea în sezonul complet pentru seria 2021 va bate recordul anterior, cu peste 30 de mașini așteptate.

  Sursa: GPX Racing

  Photocredit: GPX Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss