GP24 Media

LATEST POSTS

GPX Racing se va alătura intrării în sezonul Asian Le Mans Series

Vizualizări: 22986

GPX Racing, cu sediul în Dubai, este cea mai recentă echipă care a declarat în mod public o intrare pentru seria Asian Le Mans din 2021.

Echipa câștigătoare a Spa 24h din 2019 se întoarce acasă pentru a se pregăti pentru o intrare cu o singură mașină la Dubai 24 Hours 2021, ca apoi să treacă la Yas Marina Circuit, unde echipa va introduce un singur Porsche 911 GT3 R în toate cele patru curse din Asian Le Mans Series 2021.

GPX se alătură unei intrări în creștere rapidă a mașinilor LMP2, LMP3 și GT3 pe lista sezonului complet, cu Absolute Racing, Rinaldi Racing, AF Corse (Formula Racing și Luzich Racing), TF Sport și D’Station Racing, făcându-și deja publice planurile de aderare la clasa GT3 și la alte intrări viitoare și semnificative din clasă.

CEO-ul Asian Le Mans Series, Cyrille Taesch Wahlen, a confirmat săptămâna trecută la DSC că intrarea în sezonul complet pentru seria 2021 va bate recordul anterior, cu peste 30 de mașini așteptate.

Sursa: GPX Racing
Photocredit: GPX Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES