GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Racing Ladies: Motorsportul în ochii Dianei Stefanescu.

Vizualizări: 20020

Prin definiție, motorsportul este despre curaj, pasiune, adrenalina dar și stil de viață.
Ziua 24 ne aduce povesti despre nebunie, despre adrenalina dar și responsabilitate alături de Diana.

GP24 Racing Ladies: Motorsportul în ochii Dianei Stefanescu.

De unde pasiunea pentru motorsport?
Pasiunea mea pentru Motorsport… E greu de spus, dar totul a început în 2009 când am fost provocata la o cursa. Atunci am descoperit aceasta pasiune.

Ce emoții aduce cu ea linia de start?
Emoții… Nu știu ce sunt alea emoții, dar linia de start e o adrenalina, emoțiile sunt pentru ceilalți concurenți. Eu știu ce am de făcut.

GP24 Racing Ladies: Motorsportul în ochii Dianei Stefanescu.

Poți considera motorsportul o nebunie, o provocare?
Cu siguranță este o provocare, Pentru mai Mult, pentru mai Bine, mai multa perfecționare. Dar cea mai mare provocare este între noi concurenții.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Descrie-te în câteva cuvinte.
Femeie și mamă în același timp, îndrăgostită de mașini, puternica, răspund ușor provocărilor și le câștig la fel de ușor.

GP24 Racing Ladies: Motorsportul în ochii Dianei Stefanescu.

Femeile sunt curajoase, puternice și sexi. Crezi că acest element este un plus în fata bărbaților?
Nu, nu cred că este un plus atunci când concurezi să fi sexi sau frumoasa, dar contează foarte mult să ai un caracter puternic, în timpul curselor pot interveni multe.Deci trebuie să fi puternica, stăpâna pe tine.

Crezi în super puterea combinezonului?
Nu cred în super puteri. Cred doar în protecția oferite de combinezon și atât. Puterea o avem doar noi. Pot concura oriunde și oricând, cu aceeași și ambiție, cu sau fără combinezon.

GP24 Racing Ladies: Motorsportul în ochii Dianei Stefanescu.

Se spune că motorsportul este un loc de joaca doar pentru bărbate. Crezi în acest stereotip?
Da este adevărat și trist în același timp. Dar eu nu cred în acest stereotip și am dovedit-o în nenumărate rânduri. Motorsport ul este și pentru femei și câteodată jucam mai bine decât ei.

Te consideri superstițioasă?
Da sunt superstițioasa, în timpul liber, dar când vine vorba de curse, uit semnificația acestui cuvânt. Nu exista loc pentru superstiții în curse, exista doar concentrare, perfecționare, curaj și adrenalina.

Adrenalina?
Adrenalina….. Mă mai gândesc aici

GP24 Racing Ladies: Motorsportul în ochii Dianei Stefanescu.

Ghete de curse sau pantofi cu toc?
Tocurile au rolul lor, în curse aleg ghetele. În timpul curselor tocul este doar o distantă între mine și accelerație.

Motorsportul presupune și experiențe mai puțin plăcute. Cum reușești să faci fata tuturor provocărilor?
Experiențe neplăcute sunt la tot pasul și de multe ori nu mă pot feri de ele, dar cu pasiunea pe care o am și multa munca, pot depăși orice provocare.

Ziua 25 vă continua alături de prezente pasionate și curajoase, unde vom descoperi povesti minunate din lumea vasta a motorsportului.

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: Arhiva Personala Diana Stefanescu / Cosmin Gabriel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES