GP24 Media

LATEST POSTS

Gijs van Lennep:(prima parte) „Ni s-a spus că soluția este să oprim frânarea! “

Vizualizări: 12462

Gijs Van Lennep a câștigat Le Mans 24h de două ori în 1971 și apoi în 1976, toate cu puține participări la Sarthe, deoarece pilotul olandez a venit doar de șapte ori.

Aruncăm o privire înapoi la cariera pilotului olandez în vârstă de 78 de ani, care se învârte în principal în jurul lui Le Mans, deși a concurat și în opt Grand Prix-uri de Formula 1 între 1971 și 1975, obținând două puncte în campionatul mondial al piloților.

După debutul său în motorsport în 1964, olandezul a câștigat Marele Premiu de la Paris în 1966, cu un Porsche 906, apoi în 1969 a câștigat două evenimente de turism: cele 2 Ore ale Budapestei și cele 6 Ore ale Nürburgringului, cu un Porsche 911. Gijs van Lennep a concurat, de asemenea, în câteva evenimente pentru echipa oficială Porsche într-o mașină sport în timpul sezonului 1967.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sursa: Le Mans Series
Photocredit: Le Mans Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES