Latest Posts

Gijs van Lennep:(prima parte) „Ni s-a spus că soluția este să oprim frânarea! “

Vizualizări: 12842

Gijs Van Lennep a câștigat Le Mans 24h de două ori în 1971 și apoi în 1976, toate cu puține participări la Sarthe, deoarece pilotul olandez a venit doar de șapte ori.

Aruncăm o privire înapoi la cariera pilotului olandez în vârstă de 78 de ani, care se învârte în principal în jurul lui Le Mans, deși a concurat și în opt Grand Prix-uri de Formula 1 între 1971 și 1975, obținând două puncte în campionatul mondial al piloților.

După debutul său în motorsport în 1964, olandezul a câștigat Marele Premiu de la Paris în 1966, cu un Porsche 906, apoi în 1969 a câștigat două evenimente de turism: cele 2 Ore ale Budapestei și cele 6 Ore ale Nürburgringului, cu un Porsche 911. Gijs van Lennep a concurat, de asemenea, în câteva evenimente pentru echipa oficială Porsche într-o mașină sport în timpul sezonului 1967.

Sursa: Le Mans Series
Photocredit: Le Mans Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Le Mans Series

Latest Posts

Don't Miss