More

  Latest Posts

  Gijs van Lennep (partea 2): „La Le Mans nu este niciodată floare la ureche! “

  După perioada 1970 -1972, care include prima sa încoronare (1971), el priveşte în urmă spre al doilea succes, tot cu Porsche, împărtășit cu un anume Jacky Ickx.

  În 1973, Gijs van Lennep a revenit la Formula 1 după primul său GP în Olanda în 1971. A concurat în câteva Grand Prix-uri, timp de doi ani, cu echipa Williams și a obținut primul său punct în campionat la Marele Premiu al Olandei din 1973.

  În paralel cu cariera sa în monopost și anduranţă, a câștigat prestigiosul eveniment Targa Florio, după ce a terminat pe locul doi în aceste împrejurări cu doi ani mai devreme, împreună cu Herbert Müller la volanul unui Porsche 911 Carrera RSR.

  Sursa: Le Mans Series
  Photocredit: Le Mans Series

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Le Mans Series

  Latest Posts

  Don't Miss