More

  Latest Posts

  Gerhard Berger susține că Sebastian Vettel nu a fost niciodată bun sub presiune

  Sebastian Vettel a fost marea dezamăgire a etapei din Bahrain. Pilotul german a încheiat pe un modest loc 15, departe de așteptările sale și ale noii sale echipe, Aston Martin.

  Evoluția lui Vettel din Bahrain a fost intens criticată de oameni din interiorul fenomenului. Unul dintre cei mai vocali critici ai performanței lui Vettel din prima etapă a sezonului a fost Gerhard Berger, omul care a contribuit la aducerea germanului în cadrul echipei Toro Rosso.

  “La Ferrari a fost la fel. Cred că nu e suficient de relaxat. Probabil că vrea să demonstreze niște lucruri, dar, în acest moment nu este posibil, monopostul său este destul de slab, dar nici forma sa sportivă nu e tocmai cea mai bună.” a declarat Gerhard Berger.

  Sebastian Vettel

  Sebastian Vettel a debutat în Formula 1 în 2007 alături de BMW Sauber. Ulterior, el a făcut pasul către Toro Rosso, echipă alături de care și-a adjudecat prima victorie din carieră, la Monza, în 2008. Germanul a atins gloria supremă alături de Red Bull Racing, grupare cu care și-a adjudecat cele patru titluri mondiale între 2010 și 2013.

  După șase sezoane lipsite de glorie la Ferrari, Sebastian Vettel a făcut pasul înspre Aston Martin. Încă din teste, problemele au apărut, iar Vettel a fost văduvit de o bună parte din testele de iarnă, după probleme apărute la noul monopost al echipei britanice.

  “El nu a fost niciodată prea bun când a avut presiune. Să ne amintim atunci când Daniel Ricciardo a sosit la Red Bull Racing și a pus presiune pe Sebastian. Lucrurile nu au mers chiar cum și-a dorit el. Lumea îi chestionează valoarea, iar acest lucru îl pune sub presiune, ori Sebastian nu reacționează deloc bine sub presiune.” a concluzionat Gerhard Berger.

  Cu Sebastian Vettel și Aston Martin ne vom reîntâlni pe 18 aprilie, cu prilejul Marelui Premiu de la Imola, primul grand prix european din 2021.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: grandprix.com

  Photocredit: Aston Martin


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss