Latest Posts

F1 2021 – Sebastian Vettel

Vizualizări: 11292

Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 în Formula 1 cu Sebastian Vettel. Pilotul german face un nou pas important în cariera sa, după cele șase sezoane petrecute alături de Ferrari. Începând cu 2021, Vettel va concura la Aston Martin.

Fără îndoială, 2020 a fost anul cel mai negru din întreaga carieră a lui Sebastian Vettel. Încă de dinainte să debuteze sezonul, germanul a fost pus pe liber de Ferrari. Mai mult, nici sezonul în sine nu a fost unul extraordinar, iar acest lucru a fost evident prin clasarea pe locul al 13-lea în clasamentul general.

Astfel, după șase sezoane petrecute alături de gruparea din Maranello, Vettel a fost nevoit să-și caute echipă. Lawrence Stroll și-a arătat imediat interesul pentru cvadruplul campion mondial și prin urmare, el a semnat imediat cu Aston Martin.

Prin urmare, Vettel va concura în 2021 alături de Lance Stroll în cadrul noii structuri britanice. Momentan, în teste, germanul a avut niște mici probleme de adaptare la noul monopost, dar, dată fiind experiența, Vettel va fi cel mai probabil un contender la top cinci în acest sezon.

După ultimii ani nefericiți de la Ferrari, Sebastian Vettel pare să revină încet, dar sigur la felul său de a fi cu care a cucerit gloria supremă alături de Red Bull Racing. Chiar și așa, germanul are nevoie de acel element în plus, pe care, pentru moment, pare-se că l-a pierdut.

Sursa: GP24
Photocredit: Aston Martin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss