More

  Latest Posts

  F1 2021 – Sebastian Vettel

  Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 în Formula 1 cu Sebastian Vettel. Pilotul german face un nou pas important în cariera sa, după cele șase sezoane petrecute alături de Ferrari. Începând cu 2021, Vettel va concura la Aston Martin.

  Fără îndoială, 2020 a fost anul cel mai negru din întreaga carieră a lui Sebastian Vettel. Încă de dinainte să debuteze sezonul, germanul a fost pus pe liber de Ferrari. Mai mult, nici sezonul în sine nu a fost unul extraordinar, iar acest lucru a fost evident prin clasarea pe locul al 13-lea în clasamentul general.

  Astfel, după șase sezoane petrecute alături de gruparea din Maranello, Vettel a fost nevoit să-și caute echipă. Lawrence Stroll și-a arătat imediat interesul pentru cvadruplul campion mondial și prin urmare, el a semnat imediat cu Aston Martin.

  Prin urmare, Vettel va concura în 2021 alături de Lance Stroll în cadrul noii structuri britanice. Momentan, în teste, germanul a avut niște mici probleme de adaptare la noul monopost, dar, dată fiind experiența, Vettel va fi cel mai probabil un contender la top cinci în acest sezon.

  După ultimii ani nefericiți de la Ferrari, Sebastian Vettel pare să revină încet, dar sigur la felul său de a fi cu care a cucerit gloria supremă alături de Red Bull Racing. Chiar și așa, germanul are nevoie de acel element în plus, pe care, pentru moment, pare-se că l-a pierdut.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Aston Martin


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss