More

  Latest Posts

  Formula E intră în lumea Esports

  Formula E intră în “hora” numită Esports.

  Conducerea campionatului a decis ca această competiție să aibă curse Esports. Formatul se anunța unul destul de interesant. Pentru piloții oficiali se va organiza un campionat cu 8 etape, aceștia urmând să primească puncte la fiecare cursă ca în realitate.

  Un al doilea campionat va fi dedicat SIM racerilor și invitaților speciali, printre aceștia fiind prezenți și câțiva piloți din campionatul real.

  Formatul curselor este unul “Battle Royale”. Pe scurt, la finele fiecărui tur, ultimul clasat este eliminat, iar ultimii 10 rămași în joc vor da totul într-un sprint de doar un tur.

  Pentru campionatul secund, premiul este unul pe măsură. Campionul va avea șansa sa sa piloteze in realitate un monopost de Formula E în cadrul unui test.

  Jocul ce va fi folosit este Rfactor 2, iar totul începe chiar sâmbăta asta, live pe paginile/canalele de Facebook, YouTube,Twitch și Twitter ale Formulei E.

   

   

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Facebook-Rfactor2


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss