GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E intră în lumea Esports

Vizualizări: 14043

Formula E intră în “hora” numită Esports.

Conducerea campionatului a decis ca această competiție să aibă curse Esports. Formatul se anunța unul destul de interesant. Pentru piloții oficiali se va organiza un campionat cu 8 etape, aceștia urmând să primească puncte la fiecare cursă ca în realitate.

Un al doilea campionat va fi dedicat SIM racerilor și invitaților speciali, printre aceștia fiind prezenți și câțiva piloți din campionatul real.

Formatul curselor este unul “Battle Royale”. Pe scurt, la finele fiecărui tur, ultimul clasat este eliminat, iar ultimii 10 rămași în joc vor da totul într-un sprint de doar un tur.

Pentru campionatul secund, premiul este unul pe măsură. Campionul va avea șansa sa sa piloteze in realitate un monopost de Formula E în cadrul unui test.

Jocul ce va fi folosit este Rfactor 2, iar totul începe chiar sâmbăta asta, live pe paginile/canalele de Facebook, YouTube,Twitch și Twitter ale Formulei E.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Rfactor2
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES