GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E anunță un nou parteneriat cu Youtube pentru sezonul 5

Vizualizări: 39762

Formula E vor face live-stream la toate cursele din Sezonul 5, pe YouTube în UK, împreună cu o nouă prezentare din studio și cu prezența mai multor influenceri de pe platformă.

Prezentarea studio va fi ținută live pentru fiecare weekend de cursă, iar aceasta va fi condusă de Laurence McKenna, un youtuber cunoscut.

Deschiderea sezonului Ad Diriyah E-Prix, în Decembrie îl va vedea pe McKenna alături de KSI, care are aproape 20 de milioane de subscriberi pe Youtube, cu mai mulți creatori de conținut urmând să fie anunțați de-a lungul campaniei.

„Încercăm întotdeauna să împingem limitele posibilului la campionatul ABB FIA Formula E – nu doar inovând cu mașinile pe circuit, ci și cu experiența oferită fanilor de la locație, de acasă, sau în deplasare,” spune ALi Russell, Director de dezvoltare Media&Business al Formula E.

„Unindu-ne cu alte companii cu ideologii similare, precum Youtube, ne oferă noi moduri de a oferi oportunități de vizionare a curselor electrice, ceea ce desparte Formula E de alte competiții sportive.

„Lucrul împreună cu unele dintre cele mai mari nume și cei mai mari influenceri ne acordă șansa de a ne crește audiența actuală, care este în mare una mai tânără, mai mult activă pe plan digital. Acest parteneriat cu adevărat se potrivește nevoilor și obiceiurilor lor.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Tomos Grace, șeful Youtube pe plan Sportiv, a adăugat:

„Să vedem creatori Youtube în plan principal la evenimente sportive importante precum acestea este incitant pentru Youtube. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Formula E în acest proiect nemaivăzut până acum.”

„Sunt incitat să fiu parte din acest proiect inovativ,” spune host-ul show-ului, McKenna.
„Cred că Formula E pavează calea din multe puncte de vedere pentru modul în care sportul interacționează cu această generație, și cu următoarea, iar Youtube este spațiul perfect pentru asta. Ca și deținători de drepturi de autor, fac decizia deșteaptă de a ne oferi oportunitatea de a decide cum vrem să consumăm conținutul lor. Încrederea lor în platformă și în comunitate este importantă.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES