Latest Posts

Formula E anunță revenirea E-Prix-ului din Londra pentru sezonul 2019/20

Vizualizări: 24343

Campionatul ABB FIA Formula E va reveni la Londra cu o nouă cursă bazată la centrul de expoziție ExCeL pe finalul sezonului 2019/20.

Evenimentul pe care FE l-au descris ca fiind un parteneriat pe mai mulți ani, va avea loc în 25-26 Iulie 2020.

Pista de 2.4km va începe inăuntrul clădirii ExCeL și va consta în 23 de viraje. Va avea de asemena loc în direcția acelor de ceasornic.

Acesta va fi al doilea circuit FE în Londra, campionatul electric apărând la Battersea Park în primele două sezoane.

„Sunt foarte încântat să aduc campionatul ABB FIA Formula E și cursele electrice înapoi în Marea Britanie,” spune CEO-ul FE Alejandro Agag.

„Fiecare serie de motorsport visează să țină un eveniment în Londra anual, iar aceasta a fost dorința noastră de ceva timp încoace și suntem foarte încântați că am reușit să găsim noua noastră casă la Docurile Regale de la ExCeL în Londra.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Avem.o bază de cunoștințe și de fani pasionați care crește în mod constant în Marea Britanie, iar această cursă va fi un eveniment de clasă globală de care sperăm că Londonezii vor fi mândri.

„Faptul că Formula E revine în Marea Britanie reprezintă nu doar incitare pentru competiție, ci un mesaj important pentru Londra în ideea de a combate poluarea prin promovarea de tehnologii curate și mobilitate electrică sustenabilă.”

Check out the indoor-outdoor track at @ExCeLLondon ? – what do you think? #LondonEPrix

More information here >> https://t.co/bkqCwBxghi pic.twitter.com/lXGyCGJWVW— ABB Formula E (@FIAFormulaE) March 5, 2019

Formula E anunță revenirea E-Prix-ului din Londra pentru sezonul 2019/20

Foto-credit: ABB FIA Formula E

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss